Pizza Atkins ready

Ce faci cand esti la dieta si nu ai voie sa mananci decat anumite grupe de alimente? Sau din fiecare dar doar in limita a 20g carbohidrati?

Improvizezi!

Asa am facut si noi (recunosc, nu a fost ideea mea, eu doar am ajutat la prepare). Si am facut o pizza speciala. Eu ii zic Pizza Iubirii. Sau pizza cu dovlecei, cum vreti voi :)

Se ia o tava de pizza (sau alta tava pentru cuptor) si se unge cu putin ulei. Se taie 4 dovlecei rondele groase cam de 1 cm si se pun pe fundul tavei. Se taie vreo 10 felii de salam si vreo 3 felii de sunca (care apoi se taie fasii) si se pun peste dovlecei (jumate salam, jumate sunca). Se taie 1-2 rosii in felii subtiri si se pun peste. Se taie si 1-2 ardei verzi in fasii si se adauga printre rosii.

Se pune un pic de ulei peste. Apoi se bat 2 oua si se toarna peste amestec. Se baga la cuptor si se lasa la copt (la noi a durat cam o ora, dar ideea e sa se patrunda dovleceii, adica sa devina moi, ca atunci sunt buni). Cu vreo 15 minute inainte sa fie gata, puneti si vreo 200g de cascaval ras pe razatoarea mare. Puneti la loc la cuptor.

Cand o sa fie gata o sa va lingeti degetele.

Si.. sorry ca nu am facut poze.. Din pacate, de pofta si foame, am uitat sa fac poza la pizza facuta, am mancat-o repede 3 oameni :)

2 thoughts on “Pizza Atkins ready

  1. Salut! Am inceput si eu dieta(sunt in prima etapa).Te-as ruga sa specifici in fiecare reteta, pentru ce etapa a dietei este recomandata.De ex. pizza imi face cu ochiul dar cred ca in prima etapa nu am voie.Multumesc

  2. Retete de dulciuri (sunt in etapa 3, am slabit pana acum 6 kg)
    1.Inghetata
    Ingrediente : 2 oua, cafea neindulcita, unt
    Se bat albusurile spuma cu indulcitor, se adauga galbenusurile si cafeaua; se pun la fiert la bain marine amestecand continuu si incorporand treptat untul.Se pune compozitia in caserola si se da la congelator!!!!

    2.Spuma de capsuni – ideal faza 3
    albusuri batute spuma cu indulcitor.Se adauga capsuni pasate; se decoreaza cu capsuni intregi

    Bun, nu??? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>