Monthly Archives: April 2008

ce s-a mai intamplat si se va mai intampla

Au trecut 3 luni de cand am inceput dieta Atkins. Dupa cum probabil stiti, am slabit 9 kg dupa aproape 2 luni, apoi am oprit cura. Dupa ce am terminat cu dieta, nu am mai mancat paine decat de vreo 3 ori, nu am mai baut sucuri acidulate (doar o sticla de 1/2 litru), insa am mai mancat dulciuri si am mai baut vin ocazional. Ca efecte, am reusit sa nu ma ingras mai mult de 2kg de la oprire, mancand insa si mancare gatita mai grasa uneori, incluzand uneori si cartofi si paste. Zilnic am monitorizat greutatea, pentru a nu lua prea mult in greutate si pentru a sti cum reactioneaza organismul la diferite mancaruri.

Pentru ca nu am mai scris de ceva timp si am promis ca voi reveni cu retete speciale pentru Dieta Atkins, o voi face incepand de saptamana viitoare. Incerc sa revin cu cel putin 5 retete pe zi si sper sa reusesc.

Dupa cum probabil ati observat, raspund foarte rapid la intrebarile voastre si la feedback-ul oferit, feedback pentru care va multumesc mult. Si pe care vi-l cer in continuare. Asa ca nu ezitati sa lasati comentarii sau sa trimiteti e-mail.

Iar daca aveti idei de subiecte, nu ezitati sa ni le impartasiti!