Monthly Archives: April 2009

inainte de a incepe dieta

Pentru ca am primit multe mailuri legate de aceasta dieta, vreau sa repet anumite lucruri, pe care le-am spus si la despre acest blog dar si in alte posturi:

1. inainte de a incepe dieta, va rog sa cititi inainte toate articolelele din categoriile Riscuri, Descriere, Etape, pentru a intelege despre ce e vorba si pentru a vedea daca aceasta dieta de slabit este in avantajul vostru sau nu.

2. acest site este tinut de cineva care a tinut aceasta dieta. Nu sunt specialist, nu sunt doctor, nu am nici o calificare de acest gen. Doar am tinut dieta si am slabit cu ea si am decis sa impart informatiile stranse de la alti prieteni care au tinut dieta plus de pe site-ul in engleza al dietei atkins. Nu luati deci sfaturile mele ca litera de lege, am scris doar din propria experienta, poate pentru voi nu e valabil. Doar un specialist (medic sau nutritionist) va poate spune ce e cu adevarat bine pentru fiecare dintre voi!

3. Daca aveti probleme cu colesterolul, ficatul, inima, diabetul, ulcer sau mai stiu eu ce, nu tineti aceasta dieta.

4. Este de preferat sa mergeti inainte la un control la doctor si sa-i spuneti ce vreti sa faceti si apoi sa tineti dieta.

5. Daca tineti dieta Atkins si simtiti ca ceva nu merge bine, opriti-va si mergeti la doctor pentru un control.

6. Ma bazez pe capacitatea voastra de decizie si analiza si pe capacitatea de a alege ce e mai bine pentru voi.

7. Cititi inca o data primele 6 puncte, cu atentie! Chiar daca ati inceput dieta, mai cititi odata toate recomandarile si riscurile care pot aparea. E important sa slabiti, dar e important de asemenea sa aveti si grija de voi si de sanatatea voastra!