inainte de a incepe dieta

Pentru ca am primit multe mailuri legate de aceasta dieta, vreau sa repet anumite lucruri, pe care le-am spus si la despre acest blog dar si in alte posturi:

1. inainte de a incepe dieta, va rog sa cititi inainte toate articolelele din categoriile Riscuri, Descriere, Etape, pentru a intelege despre ce e vorba si pentru a vedea daca aceasta dieta de slabit este in avantajul vostru sau nu.

2. acest site este tinut de cineva care a tinut aceasta dieta. Nu sunt specialist, nu sunt doctor, nu am nici o calificare de acest gen. Doar am tinut dieta si am slabit cu ea si am decis sa impart informatiile stranse de la alti prieteni care au tinut dieta plus de pe site-ul in engleza al dietei atkins. Nu luati deci sfaturile mele ca litera de lege, am scris doar din propria experienta, poate pentru voi nu e valabil. Doar un specialist (medic sau nutritionist) va poate spune ce e cu adevarat bine pentru fiecare dintre voi!

3. Daca aveti probleme cu colesterolul, ficatul, inima, diabetul, ulcer sau mai stiu eu ce, nu tineti aceasta dieta.

4. Este de preferat sa mergeti inainte la un control la doctor si sa-i spuneti ce vreti sa faceti si apoi sa tineti dieta.

5. Daca tineti dieta Atkins si simtiti ca ceva nu merge bine, opriti-va si mergeti la doctor pentru un control.

6. Ma bazez pe capacitatea voastra de decizie si analiza si pe capacitatea de a alege ce e mai bine pentru voi.

7. Cititi inca o data primele 6 puncte, cu atentie! Chiar daca ati inceput dieta, mai cititi odata toate recomandarile si riscurile care pot aparea. E important sa slabiti, dar e important de asemenea sa aveti si grija de voi si de sanatatea voastra!

6 thoughts on “inainte de a incepe dieta

 1. Salut!

  Ma bucur ca am gasit situl tau. Am de gand sa incep dieta Atkins, dar inca nu am suficiente informatii despre ea. Sper ca acest blog sa rezolve problema :)
  As avea o mica rugaminte: daca ai putea sa faci si ceva meniuri pentru cei care nu stiu sa gateasca ( eu ), in sensul de: cumperi produsul X din magazin, mananci Y grame.

  Multumesc pentru articolele tale!
  George

 2. Multumesc Ionut!
  Blog-ul tau m-a ajutat si ma ajuta foarte mult. Am inceput dieta in aprilie si am slabit 20kg.Sper sa ii ajute si pe alti cititori.

 3. Buna.

  Eu am mai tinut dieta acum 5 anis si tunci am slabit dar am mancat numai carne oua si branza.

  Acum as vrea sa mananc cele 12 g de carbs net /zi. ( in principal as vrea sa mananc brocoli, andive si spanac)

  Intrebarea mea este la ce pierdere in greutate sa ma astept acum , pentru ca data trecuta in perioada de inductie slabisem in jur de 5-6 kg.

  Acum vreau sa slabesc in total 10 kg dar nu vreau sa fie nici prea repede pentru ca data trecuta le-am pus intr-un an inapoi.

 4. buna , tin si eu aceasta reteta de 1 luna ,dar nu am slabit mai mult de 1 kg pe saptamana . oare de ce ? nu an mancat nimic din ce este inierzis , am respectat reteta ba chear am mancat foarte putin .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>