un sfarsit, un inceput sau o continuare?

Oficial azi am terminat si faza 3. Momentul in care trebuia sa intram in ultima faza, cea de mentinere.

Neoficial nu stiu cat din faza de mentinere vom tine sau daca nu cumva vom trece intr-o faza noua, cea cu mancatul sanatos… Fructe, legume, fara paine si cu foarte putine paste, cu gratare mai putin grase si fara merdenele, cu mai putini cartofi… Si cu putina atentie.

De ce nu mai tinem pentru moment Atkins? De ce am terminat acum?

Pentru ca inca de la inceput amandoi ne-am pus un target. 10 kg. Acum o saptamana eu reusisem sa trec putin peste 9kg, iar I se apropia de 9, depasise 8. Insa am cedat amandoi destul de mult. Nu am depasit cantitatea de net carbs zilnica, dar am mers la capacitatea maxima. Si atunci nu am mai slabit.

Asa ca am decis sa ne oprim acum si poate mai apelam din cand in cand la aceasta dieta. Pentru ca in continuare consider ca e un lucru bun. Cel putin pentru noi este si a fost.

Ce vreau sa spun. Am tot zis ca barbatii pot slabi pana la 20 kg si fetele pana la 17. De ce noi doar 9 si 8?

Pentru ca:

- nu am vrut asa de mult, asa ca ne-am permis mici scapari

- din cand in cand am facut si greseli mai mari, depasind limitele.

- daca slabeam mult mai mult (dublu), am fi ajuns schelete ambulante ambii. :)

Insa pentru cei care au de unde sa dea acele kg si isi doresc, sa stiti ca se poate. Nu e chiar asa de greu. Trebuie doar sa va urmati scopul. Sa va vizualizati la final, fericiti ca ati slabit. Si daca va tineti strict de reguli, cu foarte mici scapari, atunci veti ajunge la greutatea dorita fara probleme!

Revenind la titlu, stiu ca e un sfarsit dar si o continuare pentru noi. Si un inceput pentru multi dintre voi (dar despre asta in alt post). Eu va urez succes si va asigur ca suntem dovada vie ca se poate :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>