bilantul primei saptamani de dieta

Deja am inceput sa citest mai mult despre dieta si am inceput sa aflu mai multe. Am si reusit sa-mi fac un bilant al primei saptamani.

Dupa 7 zile am slabit 4 kg.

Dupa 7 zile am decis ca, depinzand de ritmul de slabire, o sa renuntam la dieta in momentul in care am terminat de slabit amandoi cate 10 kilograme, urmand sa continuam cu o dieta mai sanatoasa, pe viata, care limiteaza excesele de dinainte, care presupune cantitati mai mici si mult mai multe fructe si legume decat inainte de inceperea dietei Atkins

Tot dupa 7 zile am inteles ca, la fel ca la orice proiect, iti faci mai intai un plan de lupta. E mai usor sa ai dinainte retete si sa stii sa-ti planifici ce sa mananci ca sa fie totul bine si frumos.

O alta constatare e ca exista oameni care-si dau cu parerea despre cure fara sa stie nimic, altii care stiu mai multe. Pe ei e bine sa-i asculti si sa analizezi toate detaliile inainte de a decide ce si cum.

Sunt multi oameni care, in loc sa te sustina, fac misto. Si de multe ori se justifica prin aceea ca au vrut sa te faca mai puternic. Altii te tenteaza exact cu produsele de care stiu ca iti plac. Cu aceeasi explicatie.

Sa tii o dieta e mult mai usor, dar cred ca mai greu e sa te abtii si pe de alta parte sa mentii greutatea.

De cand am inceput dieta, desi am inceput-o obosit, sunt mai putin obosit ca la inceput. Incep iar sa rezist mai mult seara si sa fiu mai obosit dimineata, ca mai demult. E de bine.

Stiu de aseamena ca aceasta cura de apa plata si ceai ne-a fost de folos foarte mult si sunt convins ca dupa terminarea curei voi bea sucuri cam maxim 30%  din ce beam inainte.

Cam atat dupa prima saptamana.

In limita timpului disponibil o sa adaug niste articole interesante, nu prin felul in care sunt scrise ci prin ce contin: alimentele permise zilnic in limita a 20g pe zi inca din prima faza! Sa vedem insa cate se aplica la Romania.

Multumesc tuturor pentru suport si feedback, chiar daca uneori a fost negativ :)

Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>