Pentru ca am avut un moment in care am zis ca’n bancul ala cu “varza cu carne” (cine nu-l stie sa nu intrebe): ce avem de mancare azi, am decis sa facem ceva un pic diferit. Foarte simplu, dar de impact pentru cei ce tin cura. Repet: simplu, dar bun. Si cu condimentele de la etapa 1.
Ingrediente: piept de pui, cascaval, sunca de praga, sare, piper, un ou batut
Se iau cam 4 piepti de pui, din care se taie felii cat mai subtiri si cat mai late (si lungi ). Peste fiecare felie se pune o felie de sunca de praga si apoi o felie de cascaval. Se infasoara ca niste pachetele si se prind cu scobitori, ca sa nu se desfaca. Cu oul batut se unge fiecare bucata de piept, ca la snitel (din pacate, dupa cum stiti, snitele nu se pot manca, decat carne cu ou…).
Se pune la cuptor tava cu toate bucatile de pui, pana cand pieptul prinde crusta. Si cascavalul se topeste… Nici nu stiti ce bun e…
Si doua poze, facute cu telefonul, deci calitate mai proasta.
Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail
arata bine,cati carbo are? merge in prima faza?
dupa cum zice chiar in reteta, e facuta cu alimente din etapa 1…