ce s-a mai intamplat si se va mai intampla

Au trecut 3 luni de cand am inceput dieta Atkins. Dupa cum probabil stiti, am slabit 9 kg dupa aproape 2 luni, apoi am oprit cura. Dupa ce am terminat cu dieta, nu am mai mancat paine decat de vreo 3 ori, nu am mai baut sucuri acidulate (doar o sticla de 1/2 litru), insa am mai mancat dulciuri si am mai baut vin ocazional. Ca efecte, am reusit sa nu ma ingras mai mult de 2kg de la oprire, mancand insa si mancare gatita mai grasa uneori, incluzand uneori si cartofi si paste. Zilnic am monitorizat greutatea, pentru a nu lua prea mult in greutate si pentru a sti cum reactioneaza organismul la diferite mancaruri.

Pentru ca nu am mai scris de ceva timp si am promis ca voi reveni cu retete speciale pentru Dieta Atkins, o voi face incepand de saptamana viitoare. Incerc sa revin cu cel putin 5 retete pe zi si sper sa reusesc.

Dupa cum probabil ati observat, raspund foarte rapid la intrebarile voastre si la feedback-ul oferit, feedback pentru care va multumesc mult. Si pe care vi-l cer in continuare. Asa ca nu ezitati sa lasati comentarii sau sa trimiteti e-mail.

Iar daca aveti idei de subiecte, nu ezitati sa ni le impartasiti!

15 thoughts on “ce s-a mai intamplat si se va mai intampla

  1. Buna!
    Eu inka alaptez,dar totusi as vrea sa tin dieta asta.Am mai tinuto si a dat rezultate foarte bune.credeti ka e vreo problema?Adik risk sa pierd laptele?

  2. Georgiana, nu stiu ce sa zic. Nu sunt doctor, nu am nici o pregatire de genul asta, dar… Eu ti-as recomanda sa mai astepti pana dupa ce termini cu alaptatul. Mi-e teama sa nu apara probleme… Calitate, cantitate.. etc.

  3. buna fetelor!

    Am ajuns si eu pe siteul asta cautand informatii despre dieta atkins si din fericire aici am gasit mai multe date folositoare decat pe orice alt site.
    citind mesajele voastre m-am decis sa tin si eu atkins , asa ca pt mine azi este 1 zi de cura! :D
    Sunt foarte hotarata sa merg cu dieta pana la capat , sa nu ma abat deloc si sa fac si activitate fizica.

    In prezent am 58 kg la 1,61 , ceea ce e cam mult , si -mi doresc sa ajung la 50 de kg. Sper ca-n 2 luni sa-mi ating targetul si sa ma mentin cat mai sanatoasa .

    Am si eu o intrebare pt cunoscatoare : daca tin fiecare faza 1 luna in loc de 2 saptamani slabesc mai rpd?
    astept rasp. vostru.

  4. sandra, mult succes!
    nu slabesti mai rapid, ci poate mai mult. insa nu e chiar asa de usor, mai bine te gandesti inainte daca vrei sa o tii 4 luni. Eu tot 2 saptamani o recomand

  5. Buna
    vreau si eu sa procur aceasta carte cu dieta atkins….cum ma puteti ajuta, fetelor?
    eu sunt din galati…
    astept un raspuns

  6. felicitari pentru kilogramele pierdute, si multumesc pentru tot ceea ce ai scris pe acest blog, pentru ca m-ai convins si pe mine sa incerc aceasta dieta.

    eu am slabit deja 6 kg in 3 saptamani cu salate, gratar si branza degresata si mai am inca 7 kg pe care sper sa le dau jos in 6 saptamani ( 1 kg pe saptamana nu mi se pare imposibil)

    in plus, eu nu mananc porc si salam, si nici oua ( maxim 2 oua pe saptamana) asa ca sper sa pot slabi mai usor doar cu gratar de pui, peste si branzeturi.

    ieri am mancat 2 crenvusti dimineata, putina branza la pranz, si piept de pui la gratar cu putin cascaval seara. spune-mi ,te rog, daca e un meniu potrivit.

    multumesc, si inca o data felicitari!

  7. Buna , Ionut
    Am tinut aceasta dieta doar doua saptamani etapa I dar mi s-a parut greu doar cu carne , branza , castraveti, masline , oua , etc.

  8. deci, foarte interesante retetele.Am facut asta, pana sa citesc despre dieta ATKINS. Asa a simtit organizmul meu; ma bucur , ca acum gasesc , detalii in ceea ce priveste aceasta reteta, ce ma intriga, nelamureste,raman siderata, nu am inteles eu, sau predomina mancrea gatita, chiar prajita? va rog respectuos, sa specificati, daca se poate, daca antr-adevar, aceste mancaruri, mancate cu legume, salate, dauneaza;va multumesc din suflet, si astept cu sufletul la gura noi retete, ; astept rezultatele , (in cat timp?()avand in vedere ca fac aproape zilnic, 20 min. de pilates, si am o varsta considerabila….54….dar tot mai sper sa slabesc cu succes, in urma acestei diete…cu respect si admiratie….CRISTINA

  9. Cristina, sunt retete gatite pentru ca cele ne-gatite sunt inventia fiecaruia… Nu cred ca puteam sa ma apuc sa invat lumea cum sa manance salam cu cascaval :)

    O sa incerc sa pun si alte retete…

    Multi inainte! Si ma bucur ca poti face atatea exercitii… Cat despre reteta, ar fi bine sa te asiguri ca medical poti tine aceasta cura.

  10. Buna Ionut
    Felicitari pentru reusita :)
    Citind blogul tau am reusit si noi, eu si sotul meu, sa incepem aceasta cura acum 4 saptamani si jumatate. Suntem la faza a doua si am slabit, eu in jur de 7 kg, sotul meu in jur de 8 kg. E fantastic, pentru ca au fost kg adunate de-a lungul anilor. Din pacate…. durerea mare este ca la mine procesul de slabire s-a oprit (stiam ca la orice persoana exista un prag de genul asta). Voi ati trecut prin asa ceva? As mai avea de dat jos cateceva insa deja a intervenit greata vis-a-vis de acelasi tip de mancare (chiar daca le alternezi si mai schimbi, elementele de baza raman aceleasi) si o stare de oboseala accentuata seara. Voi cum ati trecut peste astea? Stiu ca sunt multe intrebari insa nu stiu pe nimeni care sa fi trecut prin dieta asta si m-ar ajuta sfaturile voastre.
    Cu multumiri anticipate, Cristina

  11. Cristina, ma bucur ca ati reusit sa slabiti. Si sotia mea a trecut prin asta si pentru cam o saptamana a introdus si fructe, pentru ca ei ii placeau fructele, insa vorbesc de fructe care nu erau permise. Si alte alimente, insa in cantitati mici. Nu a mai slabit mult atunci, dar a mai reusit cam 2 kg.

    E bine daca apar astfel de simptome sa te gandesti bine daca vrei sa mai continui.

    Oricum iti recomand sa iei si niste multivitamine in perioada asta!

  12. ei bine eu de mine vreau sa ma apuk de diata aceasta dar ma tem cum sa incep prima zi mie miar trebui un meniu zilnic ma poti ajuta?? iti scriu aici adresa mea de pe yahoo messenger ai putea sa-mi scrii cum sa incep???

  13. buna ! am citit despre dieta atkins, din cate inteleg exista si o carte, as vrea sa incep cat mai repede . Daca poate cineva sa ma ajute cu niste sfaturi de inceput , nu stiu exact ce presupune , daca stiti cum as putea face rost de carte
    VA ROG SA MA AJUTATI , MULTUMESC ANTICIPAT !

  14. buna feletor

    am tinut si eu aceasta cura acum 2 ani si am slabit 20 de kg am tinut regimul foarte drastic nu am mancat decat ce este trecut in dieta acum incep iar mi se pare cea mai buna dieta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>