Cosmote – Romtelecom, tarif on-net

Începând cu 28 iunie, clienţii COSMOTE România beneficiază de tarife în reţea pentru toate apelurile către reţeaua Romtelecom prin intermediul unei noi oferte concepută pentru a le înlesni comunicarea, la tarife şi mai avantajoase.

Cu aceasta nouă ofertă promoţională, clienţii COSMOTE România şi Romtelecom pot vorbi între ei chiar şi gratuit, folosind minutele incluse în pachet sau la tarife foarte atractive de reţea, după ce se consumă minutele incluse în abonament.

Aceasta este cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a Romtelecom şi COSMOTE menită să maximizeze beneficiile clienţilor celor două companii. Prima fază de implementare a început pe 7 iunie, când cele două companii anunţau că de la această dată clienţii Romtelecom, persoane fizice şi companii, pot vorbi în reţeaua COSMOTE la tarifele din reţea.

“Suntem încântaţi să anunţăm că cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a COSMOTE şi Romtelecom – una dintre cele mai avantajoase soluţii de comunicare mobil-fix de pe piaţă – a început. Clienţii noştri pot vorbi chiar mai mult în reţeaua Romtelecom, fără să-şi mai facă griji în privinţa costurilor de comunicare. Această ofertă a fost creată special pentru confortul financiar al clienţilor noştri”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România.

În funcţie de planul tarifar ales, clienţii COSMOTE pot beneficia de apeluri la tarife foarte accesibile sau chiar gratuite către reţeaua Romtelecom, planurile tarifare cu pachete de până la mii de minute în reţea putând fi folosite şi pentru apelurile iniţiate către reţeaua Romtelecom – fără schimbări în contract sau costuri adiţionale. Noua ofertă se aplică doar pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom nu şi pentru SMS-uri, numere CDMA fixe sau mobile şi destinaţii VoIP. Promoţia va fi disponibilă până pe 20 august, cu posibilitatea de extindere. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro

***

COSMOTE raporta în România la 31 decembrie 2009 un număr de aproximativ 7 milioane de clienţi. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,8 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România, adresându-se unei pieţe extinse de 45 de milioane de utilizatori. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*