muzica nelimitat pe mobil de la Orange

Comunicat Orange

Bucuresti, 23 iunie 2010. Orange lanseaza in exclusivitate pe piata o oferta inedita care permite clientilor sai sa asculte muzica nelimitat atat online cat si pe telefonul mobil.

Clientii inscrisi in programul Orange Young care efectueaza o reincarcare a cartelei PrePay cu minimum 7 euro isi pot alege muzica preferata din mii de piese disponibile in Music Box pe www.nelimiteaza-te.ro si isi pot crea playlisturi pe care le pot asculta atat online cat si pe mobil. De asemenea, pot trimite prietenilor playlisturile prin prin e-mail, SMS ori prin intermediul retelelor sociale. Pentru a le asculta pe telefonul mobil, este suficient ca prietenii sa sune gratuit de pe numarul Orange la numarul 389, sa introduca apoi codul primit in invitatie si sa isi conecteze castile la telefon. In plus, clientii Orange Young pot trimite zilnic, gratuit, 5 mesaje scrise nationale din contul lor de pe www.nelimiteaza-te.ro.

Oferta este realizata in parteneriat cu Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, cu care Orange colaboreaza din anul 2007 pentru a oferi continut digital muzical clientilor sai.

Pe langa beneficiile legate de muzica, clientii Orange Young isi pot activa o optiune prin care au acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil din care se pot conecta gratuit la retelele sociale si prin care primesc 50 MB pentru internet pe mobil, 1.000 de minute si 500 de mesaje scrise in retea, plus 50 de minute nationale, valabile 30 de zile.

Pentru cei mai tineri dintre clientii nostri PrePay este important sa isi poata lua cu ei muzica preferata oriunde si oricand. Acum o pot asculta nelimitat, fie pe mobil, fie online, fara sa isi faca griji legate de spatiul de stocare sau de compatibilitatea telefonului cu diverse aplicatii. Suntem incantati ca le putem oferi posibilitatea sa isi aleaga muzica preferata dintr-un catalog cu mii de piese ale unor artisti internationali de top, sa isi creeze playlisturi, sa le asculte si sa le trimita prietenilor“, a declarat Corina Nita, Youth Proposition Manager Orange Romania.

Pe langa lansarea ofertei cu muzica nelimitat dedicata tinerilor, Orange ofera tuturor clientilor sai PrePay care efectueaza o reincarcare a contului cu minimum 7 euro posibilitatea sa castige, prin tragere la sorti, un week-end la mare, la evenimentul Orange Summer Party, in cadrul caruia va concerta artistul britanic Mika.

Premiile constau in deplasarea cu elicopterul pentru trei persoane de la Bucuresti la Mamaia si cate o noapte de cazare pentru acestea si pentru cate un insotitor, respectiv 20 de premii care presupun transportul dus-intors cu autocarul la eveniment si cate o noapte de cazare pentru doua persoane.

Mai multe detalii despre promotie sunt disponibile pe www.orange.ro/evenimente/mika.

Orange Summer Party este un eveniment de vara marca Orange, cu intrarea libera, care va avea loc sambata, 24 iulie, de la ora 19:30, pe plaja H2O din Mamaia. In deschiderea concertului Mika va canta trupa Cut Copy.

Despre Orange
Orange este lider de piata in Romania cu 10.809.000 de clienti si venituri de 237 milioane de euro in primul trimestru al anului 2010. In 2009, Orange Romania a obtinut venituri de 1,055 miliarde de euro. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 180 de milioane de clienti pe cinci continente.

Orange Romania se remarca prin acoperirea extinsa a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul Orange-France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.

This entry was posted in Orange and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*