Cosmote creste traficul inclus la Connect Mobile prepaid

Pentru că în timpul verii consumatorii de telefonie mobilă şi internet călătoresc mai mult, COSMOTE România creşte promoţional volumul de trafic de date inclus în extraopţiunile Connect Mobile pentru cartela preplătită pentru accesarea internetului în bandă largă de pe telefonul mobil.

Astfel, utilizatorii prepaid ai serviciului de date pe telefonul mobil de la COSMOTE care îşi activează până pe 26 august 2011 oricare dintre extraopţiunile Connect Mobile vor beneficia de până la patru ori mai mult volum de date, în cadrul unei noi oferte promoţionale.

Cea mai atractivă extraopţiune este cea de 1,5 GB, care asigură 3 GB de trafic inclus timp de 30 de zile pentru numai 7 euro. Similar, extraopţiunea 250 MB oferă dublul traficului obişnuit, pentru numai 4 euro. Cea mai mare creştere vine la extraopţiunea de 2 euro, al cărei volumul de trafic inclus este de patru ori mai mare decât cel standard: 200 MB faţă de 50 MB.

Serviciul permite navigarea pe internet pe telefonul mobil fără restricţii sau utilizarea terminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

Oferta promoţională este valabilă până pe 26 august 2011. Mai multe detalii, pe www.cosmote.ro.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*