Trimiti, descarci si castigi! Cu Cosmote

COSMOTE România a lansat concursul “Trimiţi, descarci şi câştigi!”, ca parte a strategiei de promovare a serviciilor de conţinut de divertisment pe telefonul mobil. Astfel, clienţii care achiziţionează un wallpaper prin trimiterea unui SMS la un număr scurt dedicat, sunt înscrişi automat în cursa pentru premiile acordate zilnic, săptămânal şi pentru premii speciale, dar şi pentru Marele Premiu oferit la final. Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 1 milion de euro.

Concursul se desfăşoară timp de 81 de zile, începând cu 26 aprilie şi durează până pe 15 iulie inclusiv şi este destinat clienţilor persoane fizice, atât abonaţi cât şi utilizatori de cartelă preplătită.

Mecanismul este foarte simplu: utilizatorii trimit un SMS fără text către numărul scurt 1010, descarcă unul dintre cele 3.000 de wallpaper-e disponibile prin intermediul serviciului My Wallpaper şi intră astfel automat în cursa pentru câştigarea premiului din ziua respectivă: până la 10.000 euro zilnic (de luni până sâmbătă inclusiv), respectiv până la 20.000 euro în fiecare duminică, sau unul dintre cele 24 de premii speciale. Mai mult, fiecare SMS trimis la 1010 aduce şansa de a câştiga Marele Premiu – un BMW 320i Coupe!

Fiecare mesaj trimis către numărul 1010 valorează 1 credit pe care clienţii pot să îl folosească pentru a descărca un wallpaper de pe http://mywallpaper.cosmote.ro. Clienţii pot descărca wallpaper-ul pe telefonul lor sau îl pot trimite către un prieten din reţeaua COSMOTE.

În oricare zi de concurs, fiecare utilizator care trimite cel puţin un SMS către 1010 pentru a descărca un wallpaper primeşte şansa de a intra în extragerea zilnică. Cu cât sunt trimise mai multe SMS-uri, cu atât mai mare devine valoarea premiului. Dacă un client care achiziţionează un wallpaper este declarat câştigător, premiul pe care îl poate câştiga este de 500 de euro/SMS. Cu cât achiziţionează mai multe wallpapere în ziua respectivă, cu atât mai mare devine premiul (poate creşte până la 10,000 de euro pe zi în intervalul luni-sâmbătă, respectiv 20,000 euro duminica – de exemplu, pentru 7 SMS-uri trimise, există o singură şansă de câştig în timp ce valoarea premiului pe zi va fi de 3,500 de euro).

Mai mult, în anumite 24 de zile din concurs, 24 de extrageri suplimentare vor oferi premii extra unui al doilea câştigător din acea zi. Aceste premii sunt reprezentate de 24 gadget-uri speciale precum Sony Ericsson Satio, Nokia C7, Samsung i9000 Galaxy S şi HP Mini 210 oferit împreună cu pachete prepaid de internet mobil cu modem 3G şi cartele SIM incluse.

În plus, fiecare mesaj trimis aduce clientului 10 puncte, care vor fi luate în considerare pentru câştigarea marelui premiu – un BMW 320i Coupe. Astfel, cu cât numărul de SMS-uri trimise este mai mare, cu atât mai mult creşte numărul de puncte şi sunt mai multe şanse de a câştiga premiul final.

Valoarea unui SMS din concurs este de 0.99 euro (TVA inclus).

Regulamentul complet al campaniei promoţionale şi al concursului este disponibil aici.

Trimiti, descarci si castigi

 

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to "Trimiti, descarci si castigi! Cu Cosmote"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*