HTC 7 Mozart in curand pentru clientii COSMOTE Romania

Noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft şi procesor de 1GHz inclus va fi disponibil în magazinele COSMOTE România şi Germanos până la finalul acestei luni.

“HTC 7 Mozart este un smartphone care poate fi folosit ca un instrument de business excelent, beneficiind de sistemul de operare Windows 7, recent lansat, conectivitate 3G şi procesor de 1 GHz, oferindu-le clienţilor o experienţă de utilizare superioară si îmbogăţind calitatea serviciilor pe care aceştia le primesc,” a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, COSMOTE România Telefonul este compatibil 3G iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA şi HSUPA, dar oferă şi Wi Fi, Bluetooth şi conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteză, la viteze de până la 7.2 Mbps. În plus, HTC Mozart 7 are 8 GB de memorie internă, iar touchscreen-ul telefonului este o inovatie tehnologică de excepţie, având 3.7” şi 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate şi auto închidere.
HTC 7 Mozart este un computer portabil deghizat într-un telefon mobil cu scopul de a oferi divertisment non stop. Lista de caracteristici include: cameră foto de 8 MP cu autofocus şi Xenon flash, mufă standard de 3,5 mm pentru căşti profesionale, sute de ore de standby şi până la 6 ore timp de vorbire.
Cu Dolby Mobile şi SRS sunet surround, HTC 7 Mozart îţi amplifică experienţa audio oferind o fidelitate a sunetului ridicată pentru o experienţă de ascultare şi vizionare bogată.

***
COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,3 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to "HTC 7 Mozart in curand pentru clientii COSMOTE Romania"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*