Cosmote si Blackberry

Cosmote Romania, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, a lansat pe piata locala servicii de e-mail mobil in parteneriat cu compania canadiana Research in Motion (RIM), devenind astfel al treilea furnizor de asemenea solutii de pe piata locala, dupa Orange si Vodafone.

Pentru moment, Cosmote ofera doar doua tipuri de mobile Blackberry, respectiv: modelele BlackBerry Curve 8900 si BlackBerry Bold 9000.

“Solutia BlackBerry ofera functionalitate extinsa si aplicatii de care pot beneficia un numar mare de consumatori individuali si companii din Romania”, a declarat Costas Kapetanopoulos, Director Marketing & Comunicare Cosmote Romania.

“Din ce in ce mai multi utilizatori aleg un smartphone in locul telefoanelor cu functii clasice, iar extinderea portofoliului cu modelele BlackBerry Curve 8900 si BlackBerry Bold 9000 va incuraja fara indoiala si mai multi utilizatori sa faca aceasta schimbare”, a declarat Mark Guibert, Vice President, Corporate Marketing, RIM. “Ambele modele includ aceleasi aplicatii de mesagerie, retele sociale si multimedia care au contribuit la succesul solutiilor BlackBerry in toata lumea”.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*