COSMOTE România prezintă “web’n’walk” pentru acces deschis la Internet pe mobil

COSMOTE România lansează “web’n’walk”, un portal mobil complet, cu o selecţie bogată de conţinut şi care oferă access nelimitat la internet pe mobil. “web’n’walk” transferă experienţa utilizării Internetului pe telefonul mobil.

“web’n’walk” aduce clienţilor COSMOTE România o flexibiliate mai mare pentru utilizarea Internetului pe mobil, semnificativ diferita de alte portaluri care restricţionează conţinutul, dar şi avantajele utilizarii nelimitate a Internetului la o calitate optimă şi tarife avantajoase. Noul serviciu este primul pas în dezvoltarea unei soluţii complete şi a unui concept usor de utilizat pentru toţi clienţii COSMOTE.

Cu aplicaţii care fac navigarea pe Internet facilă, noul serviciu permite utilizatorilor să găsească uşor conţinutul pe care îl caută, fie ca este vorba despre informaţii din aplicaţii tip widget, site-uri sau descărcare de conţinut. În plus, COSMOTE a dezvoltat o lista iniţială de 15 aplicaţii tip widget recomandate, care oferă acces la cele mai recente ştiri, informaţii despre vreme, schimb valutar sau horoscop. “web’n’walk” oferă acces la Facebook, Twitter, e-mail şi alte site-uri de socializare.

In plus, până la 31 ianuarie 2010, promoţional, acaccesarea serviciului web’n’walk va fi gratuita pentru toti clientii COSMOTE.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*