Clicknet Mobile Internet – oferta Romtelecom

comunicat de presa RTc

Romtelecom lanseaza oficial oferta comercială bazată pe tehnologia CDMA în aproximativ 20 de oraşe mari din România, adresându-se atât clienţilor persoane fizice, cât şi companiilor. Clicknet Mobile Internet, cel mai nou serviciu din portofoliul companiei, este disponibil la tarife promoţionale începând cu 4,9 euro/lună, fără TVA.

Clienţi din peste 20 de oraşe (dintre care: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamţ, Ploieşti, Constanţa, Arad, Iaşi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galaţi, etc) şi din aproximativ 450 localităţi din ţară pot beneficia de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.

“Cel mai nou serviciu de la Romtelecom, Internetul mobil, completează portofoliul nostru de servicii şi îi aduce mai multă valoare. Clienţii noştri au acum disponibile mai multe opţiuni pentru a se bucura de experienţa Internetului chiar şi când se deplasează,” a declarat Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom.

Noile servicii vor fi lansate şi promovate la nivel local şi regional, acoperirea urmând să se extindă continuu pentru a deservi şi alte zone (urbane şi rurale) din ţară. În prezent, sunt instalate aproape 170 de staţii de bază, iar numărul acestora va creşte cu fiecare zi.

Strategia Romtelecom pentru CDMA constă în extinderea acoperirii reţelei pentru a oferi servicii suplimentare, ţintind de asemenea şi zone unde nu există sau în care este dificilă şi nejustificată economic instalarea de infrastructură fixă (cablu, fibră etc). Astfel, contribuim şi la reducerea decalajului digital dintre zonele urbane şi cele rurale prin oferirea de servicii de voce fixă şi broadband wireless.

Clienţii care doresc să se aboneze la Internet mobil pot să opteze pentru unul dintre cele patru abonamente disponibile, care oferă viteze de descărcare de până la 3,1 Mbps şi includ trafic de până la 12 GB. Tarifele pentru traficul suplimentar încep de la 0,001 euro, fără TVA, pentru fiecare MB.

Toţi clienţii Romtelecom de Internet broadband fix beneficiază de tarife promoţionale, începând de la 4,9 euro/lună, fără TVA. Abonamentul Clicknet Mobile 0.5 GB este disponibil numai pentru contracte încheiate pentru doi ani.

Abonament

Trafic inclus

(GB/lună)

Tarife

(Euro/lună, fără TVA)

Tarife promoţionale pentru clienţii Romtelecom Clicknet

(Euro/lună, fără TVA)

Tarife pentru trafic suplimentar (Euro/MB, fără TVA)

Clicknet Mobile 0.5 GB

0,5 GB

6,9

4,9

0,003

Clicknet Mobile 2 GB

2 GB

8,9

6,9

0,003

Clicknet Mobile 6 GB

6 GB

16

12

0,002

Clicknet Mobile 12 GB

12 GB

25

20

0,0015

Tarifele promoţionale pentru modemurile USB sunt reduse cu până la 70% şi variază între 25 şi 50 euro, fără TVA, în funcţie de tipul de abonament ales. Modemurile de date utilizate sunt produse de AnyData, modelul ADU-510L USB EV-DO.

Oferta CDMA include de asemenea telefonie fixă wireless, Internet broadband fix wireless şi soluţii VPN. Clienţii care doresc să se aboneze la telefonia fixă prin CDMA vor avea la dispoziţie acelaşi portofoliu de abonamente şi tarife ca şi clienţii PSTN, la care se adaugă mobilitatea geografică limitată. Echipamentul pentru serviciile de telefonie fixă este disponibil la preţuri reduse cu 70%. Soluţia de reţea privată se adresează clienţilor companii şi asigură conectivitatea între punctele de prezenţă ale clientului.

Mai multe detalii despre noua ofertă CDMA sunt disponibile pe site-ul www.clicknet.ro, în magazinele Romtelecom sau ale dealerilor sau prin apel gratuit din reţeaua Romtelecom la 1930 sau la biroul de suport 0800.80.CDMA.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*