comunicat Germanos – Garantie pe viata

Bucureşti, 16 martie 2009 – Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, parte a grupului COSMOTE, anunţă în premieră în industria telecom din ţara noastră introducerea garanţiei pe viaţă pentru orice telefon mobil achiziţionat din oricare din cele peste 260 de magazine din reţeaua proprie de magazine.

Germanos Telecom România îşi îmbogăţeşte astfel gama de servicii post-vânzare cu noul serviciu G-Garanţie pe viaţă. La finalul perioadei de garanţie de 2 ani oferită de producător conform legislaţiei în vigoare, Germanos oferă în continuare garanţie pentru telefonul mobil pe toată durata utilizării acestuia de către beneficiar, fără costuri suplimentare.

„Odată cu introducerea serviciului Garanţie pe viaţă, Germanos acordă clienţilor săi un avantaj unic pe piaţa de telefonie mobilă. Prin achiziţionarea unui telefon mobil de la Germanos, consumatorii beneficiază de garanţie nu numai doi ani, ci practic pe toată perioada în care decid să-l utilizeze.”, a declarat Aris Karousos, Germanos Retail Chain Director.

Germanos va asigura astfel reparaţiile pe toată durata utilizării de către beneficiar a telefonului mobil, prin înlocuire de piese sau chiar înlocuire totală cu un model identic sau cu caracteristici similare, în situaţia în care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.

Germanos deţine în prezent cea mai mare reţea de service tehnic de telefoane mobile din România. În fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatări şi reparaţii simple, verificarea şi regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile şi actualizări gratuite de software pentru telefoanele de ultimă generaţie aflate în garanţie. În situaţia în care durata reparaţiei depăşeşte 10 zile, magazinele Germanos oferă gratuit, în limita stocului, telefoane mobile de „împrumut” pentru a asigura continuitatea comunicaţiei pentru clienţii săi. Reţeaua de service Germanos utilizează doar piese de schimb originale. Reparaţiile complexe se efectuează în service-ul central Germanos, un centru modern cu tehnicieni la curent cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

Acest serviciu completează gama de serivicii oferită de Germanos Telecom România: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente.

Germanos este specializat în comercializarea de produse şi servicii de telefonie mobilă, precum şi alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto şi video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobilă, fixa şi de internet de la Romtelecom.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*