COSMOTE România promovează accesul sigur la Internet pentru copii

COSMOTE România participă la cea mai amplă iniţiativă naţională menită să protejeze copiii şi adolescenţii de accesarea de conţinut online inadecvat, ca parte a contribuţiei companiei la îmbunătăţirea mediului în care îşi desfăşoară activităţile. COSMOTE şi-a asumat un rol activ în prevenirea expunerii tinerilor la accesarea şi primirea de conţinut online inadecvat şi a investit într-o campanie de comunicare complexă, care incorporează mai multe medii, inclusiv Internetul.

Ca parte a acţiunilor externe, COSMOTE participă mâine la conferinţa Ziua Siguranţei pe Internet, organizată de Salvaţi Copiii România în cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene. În cadrul acestui eveniment, COSMOTE va oferi telefoane mobile ca premii pentru câştigătorii concursului Familia mea Internaută, ce reuneşte proiecte realizate de copii, prin care se transmit mesaje de conştientizare despre etica şi siguranţa folosirii tehnologiei comunicaţiei şi informaţiei, mai precis a Internet-ului şi telefoniei mobile.

În următoarele săptămâni, COSMOTE va distribui către magazinele proprii şi cele ale partenerilor de la Germanos, precum şi în propriile sedii peste 50,000 de broşuri care explică modalităţile prin care tinerii pot fi protejati de accesarea de conţinut inadecvat.

Pentru categoria Erotic a serviciului i-mode, COSMOTE a implementat deja un sistem prin care părinţii pot bloca accesul copiilor la astfel de conţinut, direct prin intermediul serviciului sau printr-un apel la Serviciul de Relaţii cu clienţii la numarul 1234.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*