Cosmote Romania are un nou CEO!

comunicat Cosmote

COSMOTE anunţă că Dl. Stefanos Theocharopoulos a fost numit în funcţia de CEO al COSMOTE România. Dl. Nikolaos Tsolas, care a deţinut această poziţie timp de doi ani şi a condus cu succes filiala din România, se retrage din motive personale.

Dl. Stefanos Theocharopoulos s-a alăturat Grupului OTE în 2002 şi deţine, din anul 2006, poziţia de Director Executiv Business Development al companiei OTEGlobe, membră a grupului OTE. El a mai ocupat şi poziţia de Director Executiv Tehnologie în cadrul OTE Investment Services.
Dl. Theocharopoulos este Preşedintele boardului director al Hellas-Sat, precum şi membru în consiliul de administraţie al COSMOTE România. El a fost, de asemenea, şi membru în consiliile de administraţie ale Armentel & OTE Sat Maritel.

Înainte de a se alătura grupului OTE, Dl. Theocharopoulos a deţinut poziţii manageriale în companii precum O2 Germania, Dutchtone Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie şi Ericsson Hellas/Grecia.

Dl. Stefanos Theocharopoulos are 39 de ani şi este licenţiat al Universităţii Sussex în Inginerie Electronică, deţinând şi o diplomă de Master of Science în Comunicaţii Mobile & Comunicaţii prin satelit din partea Universităţii din Westminster.

Dl. Michael Tsamaz, Deputy CEO al Grupului COSMOTE, a declarat: “Contribuţia lui Nikos Tsolas la dezvoltarea COSMOTE România a fost decisivă. Doresc să îi mulţumesc pentru munca sa valoroasă şi să îi urez, din partea COSMOTE, succes în viitor în planurile sale personale”. Dl. Tsamaz îi urează, de asemenea, D-lui Theocharopoulos mult succes în activitatea sa din România.

Stefanos Theocharopoulos CEO Cosmote Romania

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*