Colectia de vara de la Cosmote

COSMOTE România are plăcerea de a anunţa că, începând de mâine, 15 iulie, toţi clienţii săi se vor putea bucura de cel mai „elegant” portofoliu de abonamente pentru utilizatorii de voce şi date conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor de comunicare, de la XS până la XXL.

„Pentru a îmbunătăţi experienţa vacanţei de vară, COSMOTE România lansează un nou portofoliu de planuri tarifare pentru voce şi date mobile, creat pentru a satisface chiar şi cele mai exigente gusturi, încurajând clienţii să se relaxeze şi să se bucure de comunicare. Noile oferte acoperă orice nevoie de comunicare, de la voce la apeluri video, de la SMS la MMS sau date, de la XS la XXL, demonstrând că simplitatea este cea mai nouă modă. Noul portofoliu oferă cel mai cuprinzător pachet de comunicare la preţul corect şi conexiunea de date cu cel mai mare volum de trafic inclus din piaţă”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

Un nou portofoliu de abonamente

Astfel, pe măsură ce nevoile de consum devin tot mai sofisticate şi odată cu apariţia unor terminale cu din ce în ce mai multe caracteristici şi aplicaţii incluse, COSMOTE România setează trendul în moda comunicării şi, începând din 15 iulie, lansează un nou portofoliu pentru abonaţi. Acesta include toate tipurile de comunicare: voce, date, text şi imagini şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi toate funcţionalităţile terminalelor lor. Noul portofoliu de planuri tarifare pentru abonaţi include cele mai utile servicii în viaţa de zi cu zi a consumatorilor: trafic de date, până la sute de minute naţionale şi internaţionale, până la mii de minute în reţea şi SMS-uri în reţea, până la mii de minute în reţeaua Romtelecom, până la sute de MMS-uri în reţea şi până la mii de minute de video-apeluri în reţea.

Noul portofoliu este disponibil atât pentru clienţii noi, cât şi pentru abonaţii care doresc să îşi reînnoiască abonamentele şi să se bucure de beneficiile pe care noile planuri tarifare le oferă.

De asemenea, abonaţii COSMOTE care optează pentru oricare dintre planurile tarifare XS, S, M, L, XL şi XXL pot alege dintre extra-opţiunile cu minute naţionale şi internaţionale (zona 1), respectiv minute şi SMS-uri în reţea disponibile.

Portofoliu de servicii de internet mobil 3G

Mai mult, COSMOTE România introduce şase noi planuri tarifare pentru serviciul de internet 3G, oferind clienţilor cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă pentru soluţiile de date mobile ce includ până la 150 GB/lună de trafic la viteze de până la 21,6 Mbps pentru abonamentul XXL, disponibil la preţul de 30 de euro pe lună (TVA inclus).

Pe lângă cel mai mare pachet de trafic de date de pe piaţă existent în prezent prin intermediul planului tarifar XXL, compania a lansat şi o promoţie „fierbinte” de vară pentru abonamentele de internet mobil 3G de la XS la XL, oferindu-le tuturor clienţilor care activează până la 1 septembrie 2011 unul din noile abonamente (atât clienţii noi, cât şi abonaţii actuali, la reînnoirea abonamentului) dublul volumului de trafic de date inclus, pe viaţă.

Clienţii COSMOTE care semnează contracte noi sau îşi reînnoiesc abonamentele pot alege oricare dintre computerele portabile disponibile în portofoliu. Mai mult, noul portofoliu de date este disponibil şi împreună cu un nou computer portabil: Asus K52N. Acesta oferă o experienţă multimedia captivantă cu ajutorul ecranului de 15,6 inci, 16:9, cu AMD P320, procesor UMA şi placă video ATI Radeon HD 4200. Laptopul are un hard disc SATA de 500GB, cameră web de 0.3 MPx şi conectivitate WiFi 802.11, fiind disponibil cu sistem de operare preinstalat Windows 7 Home Premium. În plus, la achiziţia laptopului Asus K52N, clienţii primesc un mouse Microsoft.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*