Cosmote: notificari prin SMS de la Facebook

COSMOTE România este încântat să anunţe, în premieră pe piaţă, că începând de astăzi clienţii săi au posibilitatea de a primi gratuit notificări prin SMS de la Facebook®. Astfel, clienţii care au un cont pe Facebook au acum posibiltatea de a interacţiona mult mai uşor pe cea mai mare reţea socială, de pe telefoanele lor mobile, utilizând serviciul de notificări prin SMS Facebook.

„Facebook a devenit cel mai important canal de socializare în mediul virtual, oferind tuturor puterea de a împărtăşi şi de a face lumea mai deschisă şi mai conectată, iar acum clienţii noştri pot avea acces la el, pentru prima dată pe piaţa noastră, printr-un simplu SMS. Noul serviciu vine în avantajul clienţilor COSMOTE, completându-le experienţa utilizării internetului pe telefonul mobil şi oferindu-le acces permanent la comunitatea lor de pe Facebook”, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE Romania.

Utilizatorii COSMOTE care au un cont pe Facebook pot primi gratuit notificări direct pe telefonul mobil, prin SMS. De asemenea, postarea pe Facebook este posibilă prin trimiterea postărilor ca mesaje obişnuite SMS la numărul scurt 32665 (FBOOK). Tariful pentru trimiterea unui mesaj către Facebook este 0,05 euro, fără TVA, pentru abonaţi, respectiv 0,05 euro credit pentru utilizatorii de cartele preplătite.

Pentru a activa serviciul de notificări prin SMS Facebook, utilizatorii trebuie să acceseze secţiunea Mobile din contul lor de Facebook, pe pagina Account Settings, să selecteze secţiunea pentru înregistrarea de mesaje text şi apoi să completeze paşii specificaţi. Apoi, utilizatorii trebuie să trimită prin SMS mesajul „Fb” la numărul scurt 32665 (FBOOK), taxabil cu 0,05 euro plus TVA, pentru a primi codul de activare. Acest cod este necesar pentru a asocia contul de Facebook al utilizatorului cu numărul său de telefon.

Toate detaliile necesare pentru setare precum şi alte informaţii şi comenzi sunt disponibile pe Facebook la: http://www.facebook.com/help/?page=821.

Pentru mai multe informmaţii, vizitaţi www.cosmote.ro.

Facebook® este o marcă înregistrată a Facebook Inc.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*