Tarife roaming Vodafone – Internetul mobil pe laptop

Bucuresti, 1 iunie 2011 Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor sai optiuni avantajoase de date mobile in roaming, ce includ trafic cu valabilitate de 24 de ore sau de o luna. Optiunile de Internet mobil in roaming vor fi disponibile pentru toti utilizatorii de laptop sau tableta, atat persoane fizice, cat si clienti de business, la tarife reduse.

Clientii Vodafone care au programat o scurta excursie in strainatate, sau calatoresc pentru cateva zile pentru afaceri, se pot bucura de acces instant la e-mail, Internet sau retelele sociale preferate in 43 de state, cu optiunea de Vodafone Mobile Broadband Roaming 24h. Aceasta include 50MB trafic de date, valabil timp de o zi in 15 state europene*, la un tarif de 8 Euro/zi (fara TVA), redus cu 33% fata de nivelul actual. Optiunea este valabila si in alte 28 de state din lume**, la un tarif de 12 Euro/zi (fara TVA).

In plus, toti abonatii Vodafone Romania care au deja optiunea Vodafone Mobile Broadband 24h activa beneficiaza automat de reducerea tarifelor.

Mai mult, clientii Vodafone Romania care calatoresc frecvent pot, de asemenea, naviga in roaming cu optiunea Internet Mobil Roaming 500MB, valabila in cele 15 tari mentionate, ce include 500MB trafic de date disponibil timp de o luna, pentru 10 Euro/luna (fara TVA). Optiunea poate fi activata pentru o perioada ce incepe de la un an de catre utilizatorii serviciilor Vodafone Romania care au un abonament Internet Nelimitat Extra.

In plus, utilizatorii care au nevoi superioare de navigare online pot alege de acum optiunea Internet Mobil Roaming 1GB, valabila in cele 15 state europene mentionate, precum si in celelalte 28 de destinatii din intreaga lume, ce include 1GB trafic de date valabil timp de o luna, la un tarif de 20 Euro/luna (fara TVA). Optiunea poate fi activata pentru o perioada ce incepe de la un an de catre utilizatorii serviciilor Vodafone Romania care au un abonament Internet Nelimitat Profesional.

Astfel, pentru o taxa fixa, clientii se pot conecta de cate ori doresc intr-o zi sau intr-o luna, in limita traficului inclus. Noile optiuni de roaming raman valabile si pentru urmatoarele calatorii in strainatate, iar utilizatorii nu sunt nevoiti sa solicite ulterior reactivarea acestora.

Pentru noile optiuni, traficul suplimentar in roaming in tarile mentionate are un tarif redus cu 50%, de 1 Euro/MB (fara TVA)

Vodafone ofera si pagina de Notificari Roaming, accesibila utilizatorilor care au optiuni de notificare active, in intampinarea nevoii abonatilor serviciilor de Internet Mobil pe laptop aflati in afara granitelor tarii de a controla costurile de date in roaming

Clientii care au un cont My Vodafone pot accesa pagina www.vodafone.ro/notificari-roaming cand se afla in strainatate, pentru a afla valorile estimative ale traficului de date efectuat in roaming. In plus, acestia vor primi notificari prin SMS la atingerea unor praguri valorice prestabilite si un link pentru a verifica valoarea aproximativa a traficului. Pagina include informatii despre valoarea traficului inregistrat in UE, dar si in afara tarilor membre UE.

Mai multe detalii despre noile optiuni de Internet mobil pentru utilizatorii de laptop-uri si tablete sunt disponibile la www.vodafone.ro.

Vodafone Romania, este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 371 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

* Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

** Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia si Turcia.

 

This entry was posted in Vodafone and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to "Tarife roaming Vodafone – Internetul mobil pe laptop"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*