COSMOTE lansează un program de fidelitate

COSMOTE România lansează programul de loialitate “COSMOTE pentru tine”, care oferă abonaţilor existenţi suplimentar între 60 şi 780 de minute gratuite pe an, către orice reţea naţională, precum şi telefoane mobile gratuite sau subvenţionate. Beneficiile sunt acordate abonaţilor care îşi reînnoiesc contractele pentru o perioda de unul sau doi ani. Minutele de loialitate pot fi utilizate pe întreaga perioadă contractuală, iar numărul lor variază în funcţie de planul tarifar al abonatului.

„COSMOTE pentru tine este un program de loialitate conceput astfel încât să ofere consumatorilor cele mai importante şi relevante beneficii, aşa cum reiese şi din studiile de piaţă pe care le-am realizat. Pentru a răsplăti loialitatea şi încrederea pe care ne-o acordă, COSMOTE oferă prin acest program de loialitate două beneficii majore clienţilor săi – minute naţionale şi telefoane mobile de ultimă generaţie gratuite”, declară Celesta Pădineanu, Manager Departament Loialitate şi Retenţie COSMOTE România.

 

Alternativ, clienţii care nu doresc să îşi schimbe telefonul mobil, pot opta, la expirarea contractului, pentru oferta curentă. Abonamentele COSMOTE destinate segmentului rezidenţial includ până la 480 de minute naţionale pe lună, la preţuri între 3-53 Euro/lună (fără TVA).

Clienţii rezidenţiali mai pot alege şi dintr-o serie de extraopţiuni accesibile, care conţin servicii de voce, SMS-uri sau MMS-uri, precum extraopţiunea cu 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea pentru doar 3 euro pe lună (fără TVA). Cei care se abonează pentru o perioadă de 2 ani primesc patru luni de abonamet gratuit şi 800 de minute naţionale incluse, în acest interval de timp.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*