Samsung Galaxy Tab de la COSMOTE

Samsung Galaxy Tab este disponibil în magazinele COSMOTE România şi Germanos atât împreună cu abonamente de voce sau date cât şi fără conectare, completând astfel portofoliul de produse cu o nouă categorie de terminale menite să inoveze şi să îmbunătăţească experienţa mobilităţii.

Samsung Galaxy Tab poate fi găsit în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul de 2.799 de lei, TVA inclus, fără conectare, dar clienţii îl pot achiziţiona şi împreună cu un abonament de voce sau de date. Astfel, preţul cu conectare porneşte de la 1.322 de lei, TVA inclus, cu abonament Connect Ultra+, pe doi ani.

Cu un ecran senzitiv cu diagonala de 17,5 cm (7”), Galaxy Tab este terminalul perfect pentru a fi purtat oriunde şi a sta conectat cu lumea digitală în permanenţă, mai ales că nu cântăreşte decât 385 de grame. De asemenea, dispune de o cameră foto digitală de 3MP – unicul Tablet PC cu această caracteristică de pe piaţa românească. Un alt avantaj este dat de memoria internă de 16GB, ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie de până la 32GB, datorită slotului Micro SD.

Sistemul de operare este un Android 2.2 multifuncţional, foarte permisiv în privinţa descărcării şi instalării de aplicaţii software. Un alt avantaj este dat de faptul că terminalul permite apeluri şi voce şi video, respectiv IM. Multifuncţionalitatea este completată, printre altele, de faptul că Galaxy Tab suportă Multi-codec (DivX, Xvid), o caracteristică unică, în comparaţie cu rivalii de pe piaţă. În plus, experienţa navigării pe internet este identică cu cea de pe un computer, datorită suportului Flash integral.

Internetul mobil este accesibil cu ajutorul conectivităţii de tip 3G HSDPA la 7,2 Mbps şi Wi-Fi. De asemenea, tableta poate juca rolul unui hub social, consolidând contactele SNS (Social Network Service), IM şi e-mail într-o singură „super agendă telefonică”. Mai mult, utilizatorii tabletei Galaxy Tab pot profita de funcţia Augmented Reality pentru a vizualiza detalii ale lumii înconjurătoare. Ecranul generos cu diagonala de 17,5 cm permite vizualizarea detaliilor dorite şi relevante doar prin îndreptarea camerei terminalului în direcţia punctului de interes din mediul real, iar apoi imaginea poate fi stocată şi trimisă prietenilor cu ajutorul funcţiei SNS.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*