Prima oferta 3G de la Zapp

Zapp a lansat in aceasta luna prima sa oferta comerciala bazata pe reteaua noua, dezvoltata pe tehnologia 3G, respectiv un abonament de internet mobil fara nicio limita de trafic, care are un cost lunar de 70 de euro, inclusiv TVA. Acesta este primul abonament de acest tip, fara o limita de trafic, lansat pe piata locala. In aria de acoperire a retelei 3G a Zapp viteza de descarcare a datelor este de 7,2 Mbps, in timp ce viteza de incarcare a datelor este de pana la 384 Kbps.In prezent, abonamentul Zapp Online Express 3G nu poate fi contractat prin magazinele partenere Zapp, ci doar prin forta de vanzari directe a operatorului.

(…)

Un alt produs care va fi relansat este cel de telefonie mobila prin internet, lansat anul trecut de operator. Zapp Global Free le permite clientilor companiei sa primeasca si sa efectueze apeluri nelimitate, direct de pe telefonul mobil sau fix, oriunde in lume. Dupa activarea unei optiuni, abonatii Zapp pot fi sunati gratuit si nelimitat de oricine de pe un calculator conectat la internet pe care este instalat un soft special furnizat de Zapp. “Este un produs care a fost creat pe baza unei idei care imi apartine. Oferta urmeaza sa fie relansata. In viitor, tinta este ca apelurile sa fie posibile si catre aplicatiile de mesagerie instantanee de la Yahoo! si Microsoft”, spune Bataillard.

Compania a lansat ieri un nou serviciu de voce, care le permite clientilor Zapp sa-si “instaleze” pe telefonul mobil un al doilea numar, noutatea fiind aceea ca al doilea numar este unul de telefonie fixa, care poate fi alocat unui numar de sase tari. Practic, un client Zapp poate avea pe terminalul mobil si un numar de telefon fix din Franta, Marea Britanie, Spania, Italia, Germania sau SUA – fapt care ii confera acces la tarife reduse pentru apelurile catre retele de telefonie din tarile respective. De asemenea, apelurile originate in tarile respective catre numarele fixe “instalate” pe terminalele Zapp vor fi taxate ca apeluri nationale.

Mai multe detalii in articolul din Ziarul Financiar

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*