Twitter pe SMS de la Cosmote Romania

COSMOTE România are plăcerea de a anunţa că începând de astăzi, clienţii COSMOTE au posibilitatea de a primi notificări prin SMS de la Twitter, gratuit.

Twitter s-a transformat într-un mediu de comunicare relevant pentru utilizatorii COSMOTE, de aceea am decis să le uşurăm experienţa abordării social media cu un produs de mesagerie care le oferă tuturor clienţilor posibilitatea de a primi alerte Twitter, gratuit. Deoarece utilizatorii români de Twitter sunt foarte influenţi în domeniile lor de activitate, familiarizaţi cu tehnologiile şi buni comunicatori, am lansat acest nou serviciu pentru a le completa experienţa de utilizare a internetului pe mobil”, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE România.

Practic, utilizatorii COSMOTE România vor fi astfel la curent cu Tweet-urile postate de cei pe care îi urmăresc, îşi vor putea seta intervalele de timp în care să primească alertele prin SMS şi vor putea, de asemenea, trimite Tweet-uri cu ajutorul serviciului SMS sau să acceseze platforma de micro-blogging folosind serviciul web’n’walk sau traficul de date. De asemenea, utilizatorii vor putea primi notificări prin SMS şi pentru Tweet-uri postate de pe anumite conturi de Twitter, preselectate.

Pentru a activa serviciul, utilizatorul trebuie să deţină un cont activ de Twitter sau să creeze unul cu ajutorul interacţiunii prin SMS. Sincronizarea cu contul Twitter va fi inţializată prin trimiterea unui text din cele listate de cont (de exemplu: START) la numărul scurt 89338, şi apoi utilizatorul va primi un mesaj de confirmare. Odată activat serviciul, utilizatorul va putea să gestioneze conturile urmărite. Utilizatorul va putea, de asemenea, să activeze serviciul folosind website-ul Twitter.com.

Mai mult informaţii sunt disponibile pe www.cosmote.ro

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*