Promotie noua de la Cosmote Romania

COSMOTE România îmbogăţeşte portofoliul de abonamente „Perfect pentru Tine” cu o nouă promoţie creată pentru a oferi mai multe beneficii atât clienţilor noi cât şi celor existenţi. „Perfect pentru Tine” este cea mai atractivă ofertă de pe piaţa românească de telecomunicaţii, utilizatorii având posibilitatea să îşi configureze abonamentul în funcţie de nevoile fiecăruia de comunicare, prin adăugarea de noi caracteristici şi oferte promoţionale.

Astfel, începând cu 10 decembrie 2010, clienţii care vor semna un contract nou sau îşi vor reînnoi abonamentul pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de 2 luni gratuite (prima şi a doua lună de facturare), pentru toate abonamentele „Perfect pentru Tine” cu o valoare lunară de 7 euro/lună (fără tva) sau mai mare. Promoţia este valabilă pentru toate contractele semnate până pe 15 ianuarie 2011.

Mai mult decât atât, la activarea oricărui abonament COSMOTE „Perfect pentru Tine” de 24 de luni, împreună cu extraopţiunea „‘web’n’walk pentru Tine” şi cu achiziţionarea unui telefon Nokia 5228, clienţii vor beneficia, în plus pe lângă promoţia „Perfect pentru Tine”, de două luni gratuite pentru extraopţiunea „‘web’n’walk pentru Tine” (a doua şi a 13-a lună de la activare). Promoţia este disponibilă între 10 decembrie 2010 şi 15 ianuarie 2011, cu posibilitatea de extindere.

Portofoliul “Perfect pentru Tine” constă într-un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe lună (fără TVA), ce cuprinde 50 de minute naţionale şi internaţionale, respectiv 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea. La acest plan standard, utilizatorii pot adăuga extraopţiuni care includ minute naţionale şi internaţionale suplimentare, minute şi SMS-uri suplimentare în reţea şi/sau extraopţiunea “web’n’walk pentru Tine”, care este disponibilă la numai 2,01 euro/lună (fără TVA) şi permite acces nelimitat la internet. În funcţie de valoarea totală a abonamentului astfel configurat, abonaţii beneficiază şi de anumite oferte la achiziţionarea de telefoane mobile.

COSMOTE România îşi menţine de asemenea oferta imbatabilă pentru clienţii care aleg să îşi porteze numerele de telefon în reţeaua sa. Clienţii care decid să se aboneze pentru o perioadă de doi ani vor primi în primul an de abonament bonusuri constând în minute naţionale şi internaţionale, precum şi minute şi SMS-uri în reţea. Bonusurile cuprind între 30 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi până la 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de planul tarifar ales.

Conform celor mai recente date oficiale, COSMOTE România este liderul în numere de telefon portate, fiind principala opţiune în ceea ce priveşte alegerea unui alt operator de telecomunicaţii.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*