iPhone4 pe 17 decembrie de la Vodafone

Bucuresti, 9 decembrie, 2010 – Vodafone Romania anunta ca va lansa iPhone 4 la data de 17 decembrie 2010, impreuna cu mai multe planuri tarifare destinate utilizatorilor de iPhone.

iPhone 4 ofera functia FaceTime, care asigura o calitate deosebita pentru convorbiri video si este echipat cu un nou ecran Retina impresionant, cu cea mai mare rezolutie disponibila pana acum la un telefon mobil, ceea ce asigura o claritate exceptionala a textelor, imaginilor si a videoclipurilor. iPhone 4 dispune, de asemenea, de o camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si ofera timp de vorbire mai mare cu pana la 40%*, toate acestea in cel mai subtire smartphone din lume, cu un design nou, atragator, din sticla si otel inoxidabil. iPhone 4 incorporeaza iOS4 , cea mai noua versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi functii. Revolutionarul App Store ofera acces la peste 300.000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.

“Ne bucuram sa lansam iPhone 4 in portofoliul Vodafone Romania, cu beneficiul unic al unei acoperiri de 90% din populatia tarii pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania. “De asemenea, vom pune la dispozitia utilizatorilor business si consumer o mare varietate de planuri tarifare care acopera toate nevoile de comunicare, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura din plin de experienta de utilizare pe care o ofera acest telefon revolutionar in reteaua noastra.”

iPhone 4 va fi disponibil incepand cu 17 decembrie 2010 in magazinele Vodafone si prin Magazinul Online Vodafone Romania, la www.vodafone.ro/iphone.

Detalii complete despre pret vor fi disponibile in curand. Pentru mai multe informatii despre iPhone 4 si pentru a va inregistra interesul, va rugam sa vizitatiwww.vodafone.ro/iphone.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.839.000 de clienti, la 30 septembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienţi, la 30 septembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de ţări pe 5 continente si peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

* Durata de viata a bateriei depinde de setarile telefonului, utilizare, precum si de alti factori. De aceea, performantele reale variaza.

This entry was posted in Vodafone and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*