Numarul companiilor care folosesc aplicatia MVPN Budget Control de la Cosmote, in crestere

La patru luni de la lansarea serviciului MVPN Budget Control de către COSMOTE România, numărul companiilor care utilizează aplicaţia a crescut cu o medie lunară de 23%.

La începutul verii, COSMOTE România şi-a extins portofoliul de produse şi servicii cu aplicaţia web MVPN Budget Control, integrată în portalul WebCare, care oferă companiilor posibilitatea de a-şi optimiza bugetele de comunicaţii şi de a beneficia de avantajele ofertelor pentru care au optat. Astfel, companiile care utilizează flote de numere de telefon pot optimiza în detaliu utilizarea minutelor incluse şi pot controla costurile de comunicaţii la cel mai eficient nivel.

Cele mai folosite facilităţi ale aplicaţiei MVPN Budget Control sunt alocarea de credit şi alocarea de minute. 14% dintre clienţii care folosesc MVPN Budget Control utilizează facilitatea de alocare a creditului pentru luna curentă în timp ce 17% dintre ei folosesc această facilitate pentru alocarea creditului pe luna următoare. Mai mult, 17% dintre clienţi folosesc facilitatea de alocare a minutelor pentru luna curentă, iar 19% din ei pentru luna următoare.

„Suntem încântaţi de succesul pe care acest serviciu l-a înregistrat în rândul clienţilor noştri business. Rezultatele vorbesc de la sine aşa că nu putem decât să promitem că vom continua să oferim servicii de cea mai bună calitate şi avantajoase, special create în beneficiul clienţilor noştri”, a declarat Isabela Furtună, Manager Postpaid Market Development and Retail International Offering, COSMOTE România.

Aplicaţia MVPN Budget Control a COSMOTE oferă cea mai mare flexibilitate de pe piaţă în alocarea minutelor din planul tarifar şi a creditului dorit fie la nivel de număr de telefon pentru consum individual, fie la nivel de „share grup”, pentru consum în ordinea utilizării de către membrii grupului. În cursul lunii de facturare se poate suplimenta creditul sau numărul de minute pentru numerele cu nevoi de comunicare extinse, fără a influenţa alocarea de care beneficiază în mod normal, lună de lună, numărul sau grupul respectiv. Aplicaţia COSMOTE oferă clienţilor cele mai diversificate opţiuni şi facilităţi, utile în administrarea optimă a costurilor de comunicare.

Creată pentru a facilita accesul clienţilor la flota de telefoane şi la traficul efectuat de acestea, aplicaţia MVPN Budget Control oferă o multitudine de opţiuni pe care clientul le poate utiliza: personalizarea numărului scurt asociat fiecărui telefon mobil, apelarea pe numărul scurt între membrii flotei mobile, modificarea profilului de call screening, crearea de grupuri de „share”, alocarea lunară a minutelor sau creditului, transferul de minute între numerele de telefon pentru luna în curs, vizualizarea în timp real a serviciului Infocost şi consultarea rapoartelor de consum.

***

COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 iunie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*