Apel video de la Cosmote

COSMOTE România anunţă lansarea serviciului Apel Video (Video Call), însoţit de o ofertă promoţională în premieră pe piaţa de telecomunicaţii din România. Începând de astăzi, toţi clienţii COSMOTE, atât cei abonaţi, persoane fizice sau juridice, cât şi utilizatorii Cartelei COSMOTE, pot folosi reţeaua 3G pentru a iniţia apeluri video. Până pe 31 decembrie 2010, clienţii COSMOTE România pot beneficia şi de o ofertă unică pe piaţa românească de telecomunicaţii, având posibilitatea să folosească minutele incluse în planurile lor tarifare sau în pachete pentru apeluri video în reţea.
Începând de astăzi, toţi clienţii COSMOTE România beneficiază de servicii de comunicare îmbunătăţite, având posibilitatea de a vedea imagini în timpul convorbirilor şi de a trăi experienţe unice atunci când vorbesc cu cei dragi. Pentru a putea iniţia apeluri video, clienţii trebuie să folosească un terminal compatibil 3G cu cameră video, să se afle într-o zonă cu acoperire 3G şi să solicite activarea serviciului Apel Video. Activarea serviciului este gratuită.
Pentru a încuraja clientii să testeze şi să folosească serviciul Apel Video (Video Call), COSMOTE România a lansat o promoţie fără precedent. Până la 31 decembrie 2010, clienţii pot efectua apeluri video în reţeaua COSMOTE folosind minutele în reţea incluse în planurile lor tarifare pentru apeluri voce. De asemenea, tot până la 31 decembrie, pentru planurile tarifare care au minute nelimitate gratuite pentru apelurile în reţea, şi apelurile video în reţea vor fi gratuite. După consumarea minutelor incluse în planurile tarifare, apelurile video în reţea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fără TVA), în timp ce apelurile video în afara reţelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fără TVA), pentru abonaţi, şi cu 0,16 euro/minut, atât în reţea cât şi în afara reţelei, pentru utilizatorii de cartelă.
În plus, clienţii COSMOTE au la dispoziţie noua extraopţiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video către reţeaua COSMOTE şi alte reţele mobile naţionale, la preţul de 2,60 euro pe lună (fără TVA). Clienţii cartelelor preplătite pot activa extraopţiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraopţiunea având o valabilitate de 30 de zile.
Noul serviciu va beneficia de o campanie de comunicare integrată care include TV, print, web şi comunicare în magazine.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 iunie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.
În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to "Apel video de la Cosmote"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*