card de fidelitate Cosmote – Alpha Bank

COSMOTE România şi Alpha Bank anunţă lansarea cardului de credit de fidelitate COSMOTE Alpha MasterCard. Acest parteneriat strategic oferă oportunitatea de a fructifica experienţa şi cunoştinţele fiecărei companii din aria sa de expertiză. Parteneriatul dintre cele două companii este un exemplu foarte bun al unei convergenţe inovative între industria de telecomunicaţii şi cea bancară, oferind clienţilor celor două companii beneficii care le fac mai uşoară viaţa de zi cu zi.

Noul card de credit reprezintă o ofertă atractivă pentru clienţi, redefinind conceptul de program de loialitate. COSMOTE Alpha MasterCard vine cu beneficii de loialitate foarte avantajoase, oferind clienţilor un discount din partea COSMOTE de 3% din valoarea facturii de servicii plătită cu noul card de credit şi 3% reducere pentru telefoanele şi accesoriile cumpărate cu acest card de credit din magazinele COSMOTE. În plus, pentru toate cumpărăturile realizate cu cardul de credit în alte magazine decât magazinele COSMOTE, clienţii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecărei tranzacţii. Toate cele trei beneficii de loialitate menţionate vor apărea pe facturile aferente contractelor de abonament încheiate cu COSMOTE (facturile de servicii), valoarea acestora reducându-se corespunzător.
“Am lucrat îndeaproape cu Alpha Bank pentru a crea un nou program de fidelitate, oferind abonaţilor COSMOTE o gamă largă de beneficii. Această iniţiativă vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, în contextul unui mediu economic dificil şi al scăderii puterii de consum” a spus dl. Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE Romania.
“Acest nou produs constituie rezultatul unui efort considerabil din partea Alpha Bank Romania şi COSMOTE, cu scopul de a oferi beneficii clienţilor comuni. Credem că, pornind de la acest produs, putem construi un parteneriat de succes care se traduce în multiple beneficii şi confort financiar pentru clienţii noştri, dar şi intr-o bază de clienţi fideli. Promisiunea noastră către clienţi şi către COSMOTE este că banca va depune toate eforturile necesare pentru a construi şi dezvolta acest parteneriat în beneficiul tuturor părţilor implicate” a spus dl. Sergiu Oprescu, Preşedinte Executiv Alpha Bank Romania.

Cardul de credit este disponibil atât pentru abonaţii existenţi ai COSMOTE România, persoane fizice, cât şi pentru  abonaţii noi, care pot aplica pentru cardul de credit COSMOTE Alpha Bank MasterCard,  într-o primă fază, în 50 de magazine COSMOTE România şi Germanos. Începând cu 1 ianuarie 2011 cardul va fi disponibil în toată reţeaua de distribuţie COSMOTE şi Germanos. Toţi clienţii care aplică cu succes pentru cardul de credit vor beneficia şi de un bonus care poate fi valorificat în momentul aplicării. Clienţii pot folosi acest bonus pentru a scădea preţul oricărui telefon mobil cumpărat în momentul abonării la serviciile COSMOTE, la reînnoirea unui contract de abonament existent încheiat cu COSMOTE, pentru cumpărarea de accesorii sau altfel de produse din magazinele COSMOTE sau Germanos în cadrul căruia clientii au aplicat pentru card.

Cardul de credit COSMOTE Alpha Bank MasterCard  este emis sub sigla MasterCard International în RON, având o valoare de maxim de 6 venituri nete lunare, maxim 10.000 Euro (echivalent în RON) şi dispune de o perioadă de graţie de maxim 55 de zile.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to "card de fidelitate Cosmote – Alpha Bank"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*