nou plan de date de la Cosmote

La trei luni după lansarea serviciilor Connect 3G, oferind acces la internet mobil de super viteză şi acoperire broadband naţională, la cea mai bună ofertă tarifară din piaţă, un nou plan tarifar este disponibil in magazinele COSMOTE România şi ale partenerilor săi, creat să răspundă şi mai bine nevoilor de comunicare ale utilizatorilor.

Aşadar, începând cu 15 iulie 2010, clienţii se pot abona la un nou plan tarifar numit Connect Now+, care oferă trafic inclus de 2GB la viteze de încărcare de până la 7.2 Mbps, pentru un abonament lunar de numai 6.71 euro (fără TVA).

Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă oferite de COSMOTE România sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, cu cea mai bună ofertă din piaţă pentru internetul mobil şi conexiune la internet pentru laptop, permitând cel mai mare volum de transfer de date cu viteze de pâna la 21,6 Mbps la cel mai avantajos preţ (de exemplu, 5GB pentru 10 euro/lună, fără TVA).

În prezent, clienţii COSMOTE România pot beneficia de următoarele tipuri de abonamente pentru serviciile de date Connect 3G:

Complementar cu lansarea serviciilor Connect 3G, în magazinele COSMOTE este disponibilă si soluţia de conexiune la internet pentru laptop prin tehnologia CDMA, Connect EVDO, care permite cea mai largă acoperire pentru internet de mare viteză de tehnologia CDMA/EVDO, cu viteze de până la 3,1 Mbps.

Serviciile Connect 3G sunt în prezent disponibile în aproximativ 3.300 de localităti din întreaga ţară. Reţeaua 3G oferă internet mobil cu viteze de până la 21,6 Mbps.

Serviciile Connect 3G cu abonament oferite de COSMOTE România sunt disponibile şi în roaming, în 33 de ţări prin intermediul a 42 de parteneri de roaming, în Europa, USA, Turcia, dar şi în destinaţii exotice precum Emiratele Arabe Unite, Hong Kong sau Uzbekistan.

***

COSMOTE avea în România 7,2 milioane de clienţi, la 31 martie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,8 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România, adresându-se unei pieţe extinse de 45 de milioane de utilizatori. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*