Tarife reduse in roaming de la Cosmote, plus destinatii exotice

Începând cu 1 iulie, COSMOTE România reduce tarifele de roaming pentru ţările din Uniunea Europeană cu până la 22%, în concordanţă cu reglementările Comisiei Europene. În plus, deoarece în perioada de vară creşte interesul clienţilor pentru destinaţiile exotice, COSMOTE România adaugă noi destinaţii de roaming în grilă.

Noile tarife, mai accesibile, vin în beneficiul clienţilor noştri, încurajându-i să vorbească cu cei dragi de acasă mai relaxaţi, fără a mai fi preocupaţi de costurile de comunicare, atunci când călătoresc. De asemenea, deşi trecem printr-o perioadă dificilă, oamenii au nevoie în continuare să se relaxeze şi să se bucure de vacanţă, departe de activităţile de zi cu zi, astfel că am adăugat noi destinaţii exotice în lista partenerilor de roaming,” a declarat Oana Cristea, Roaming & Interconnection Senior Manager COSMOTE România.

COSMOTE România reduce cu 10% tarifele de roaming pentru toate apelurile din ţările Uniunii Europene şi cu 22% pe cele primite în spaţiul UE, începând cu 1 iulie, în concordanţă cu reglementările Comisiei Europene. Astfel, toţi clienţii COSMOTE, atât cei abonaţi cât şi utilizatorii de cartelă, vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,39 euro/min (fără TVA) pentru apelurile iniţiate şi de 0,15 euro/min (fără TVA) pentru apelurile primite în ţările din Uniunea Europeană.

Indiferent dacă sunt în vacanţă sau într-o călătorie de afaceri, clienţii pot beneficia şi de extraopţiunea Roaming Traveler, prin intermediul căreia aceştia pot folosi minutele naţionale şi internaţionale incluse în abonament pentru a vorbi atunci când sunt în afara ţării.

În plus, începând cu 1 iulie, primirea de mesaje în casuţa vocală atunci când utilizatorii se află în roaming într-o ţară din Uniunea Europeană va fi înlocuită cu primirea unui SMS gratuit cu numărul de telefon al apelantului. De asemenea, pentru un control mai bun al costurilor, traficul de date va fi suspendat la atingerea pragului de 25 MB (echivalentul a 50 euro, fără TVA), dacă utilizatorii nu au anunţat în prealabil că nu doresc să opteze pentru această restricţie.

Mai mult, pe lângă destinaţiile tradiţionale, COSMOTE a introdus Cambodgia în grila de destinaţii exotice. Clienţii noştri pot călători şi comunica cu familia, prietenii sau cu partenerii de afaceri din El Salvador, Qatar, Andorra, Angola, San Marino, Noua Zeelandă, Honduras, Insulele Britanice Virgine, Maldive, Nepal, Papua Noua Guinee, Gabon, Panama, Jamaica, Insulele Caraibe şi Insulele Jersey.

Abonaţii COSMOTE pot utiliza serviciile de roaming în 163 de ţări din întreaga lume, prin 366 de reţele partenere, în timp ce utilizatorii de cartelă pot comunica cu cei dragi în 156 de ţări, prin intermediul a 269 de reţele partenere. În acelaşi timp, serviciul GPRS este disponibil în 42 de ţări prin intermediul a 120 de parteneri, în timp ce serviciul 3G este disponibil în 32 de ţări şi 39 de parteneri.

***

COSMOTE avea în România 7,2 milioane de clienţi la 31 martie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de clienţi de 21,8 milioane de utilizatori în Grecia, Albania, Bulgaria şi România, adresându-se unei pieţe extinse de 45 de milioane de clienţi. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*