Internet fix si mobil de la Romtelecom

Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii de pe piata locala, a lansat luna trecuta prima sa oferta care combina serviciile de internet fix cu cele de internet mobil, la tarife care incep cu 9,99 euro pe luna (fara TVA), potrivit datelor de pe pagina web a companiei.

Abonamentele “Clicknet Everywhere” sunt in disponibile in doua variante, de 9,99 si 13,9 euro (fara TVA). Prima varianta, abonamentul Clicknet Everywhere 3, include acces nelimitat la net mobil prin reteaua in tehnologie CDMA a companiei si acces la net fix, cu o viteza de download a datelor de 3 Mbps.
Viteza de descarcare a datelor de pe conexiunea mobila la internet este de 3,1 Mbps. In cazul contractelor pe doi ani, modemurile mai simple necesare pentru conexiunea la internet fix (care nu ofera, spre exemplu, acces Wi-Fi) sunt oferite gratuit. Modemul pentru serviciile de net mobil costa 25 de euro.

Al doilea tip de abonament, Clicknet Everywhere 6, costa 13,9 euro pe luna (fara TVA) iar singura diferenta fata de celalalt plan tarifar este viteza mai mare de descarcare a datelor pentru internetul fix, de 6 Mbps.

La costul pachetului combinat de internet fix si mobil se adauga si abonamentul la telefonia fixa, cu preturi pornind de la 10 euro pe luna (fara TVA).

mai multe in Ziarul Financiar

Detalii si pe site-ul Romtelecom

This entry was posted in RomTelecom and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*