14.4 Mbps de la Orange

Incepând din 3 mai clienţii Orange din 11 oraşe vor beneficia de Internet cu viteze de transfer de până la 14,4 Mbps.

Clienţii Orange din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara vor putea beneficia de o viteza marita, de la 7.2 la 14.4 Mbps, datorită standardului HSDPA.

De asemenea, în cele 11 oraşe în care va fi disponibilă noua viteză de navigare pe Internet, clienţii operatorului vor beneficia de o ofertă specială la cumpărarea unui abonament Internet Unlimited 14, pe o perioadă de 24 de luni: reducerea cu 50% a tarifului la abonament în primele 3 luni şi modemul USB Option Icon 515M compatibil cu viteza de 14,4 Mbps, la 1 euro.

Orange le oferă clienţilor posibilitatea de a testa serviciile de Internet mobil înainte de a le achiziţiona. Aceştia pot testa gratuit, timp de 15 zile, noua viteză de navigare pe computerul personal. Pentru aceasta, clienţii pot solicita în magazinele Orange un pachet de test.

Pe site-ul Orange inca nu apare informatia actualizata, informatia a fost trimisa ca si comunicat de presa.

Anuntul vine dupa ce pe 21 aprilie Cosmote a lansat serviciile Connect 3G, avand viteza de pana la 21.1 Mbps, iar Vodafone a anuntat ca pe 28 aprilie va lansa servicii 3G in 900Mhz.

This entry was posted in Orange and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to "14.4 Mbps de la Orange"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*