Cosmote Connect 3G

Cosmote România a lansat, miercuri, serviciile de comunicaţii de generaţia a treia (3G), care permit clienţiilor acces mobil la Internet la viteze de până la 21,6 Mbps, tariful unui abonament începând de la 11,9 euro/lună (TVA inclus), a anunţat operatorul.

Reţeaua 3G a Cosmote România acoperă aproximativ 58% din populaţia României şi oraşele Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Galaţi, Craiova, Braşov, Moineşti, Olteniţa şi Orăştie, precum şi alte aproximativ 300 de localităţi.

“Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă Cosmote România sunt disponibile prin intermediul soluţiilor Connect 3G (…), care permite cel mai mare transfer de date cu viteze de până la 21,6 Mbps la cel mai avantajos preţ, respectiv 11,9 euro/lună, TVA inclus, pentru trafic de 5GB”, se arată într-un comunicat al operatorului.

Complementar cu lansarea serviciilor 3G, în magazinele Cosmote este disponibilă o nouă soluţie de conexiune la Internet pentru laptop-uri prin intermediul Connect EVDO, care asigură viteze de acces de până la 3,1 Mbps.

În plus faţă de 3G, în magazinele operatorului sunt disponibile servicii de internet prin intermediul reţelei CDMA cu viteze de până la 3,1 Mbps.

De asemenea, compania şi-a îmbunătăţit reţeaua de date GPRS existentă la EDGE.

Serviciile 3G furnizate Cosmote România sunt disponibile şi în roaming, în 30 de ţări prin intermediul a 37 de operatori.

Cosmote România este al treilea operator de telecomunicaţii mobile după numărul de clienţi, care a atins 6,9 milioane la 31 decembrie 2009.

În prezent, operatorul asigură acopererire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu.

Cosmote România este divizia locală a Cosmote Group (Grecia).

de aici

This entry was posted in Cosmote. Bookmark the permalink.

One Response to "Cosmote Connect 3G"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*