monitorizare video de la Romtelecom

comunicat Romtelecom.

Incepand de astazi, 24 februarie, orice companie poate beneficia de o solutie de monitorizare video, oferita in premiera pe piata romaneasca. Serviciul BlueCam este o solutie la cheie prin care monitorizarea video se face online prin intermediul oricarei solutii de conectare la Internet de la Romtelecom.

Serviciul BlueCam are un mod de plata unic pe piata: clientul nu are niciun cost initial, echipamentul fiind oferit in custodie. Instalarea, cablarea si activarea sunt gratuite pentru un numar nelimitat de camere video, iar intretinerea si service-ul sunt asigurate de asemenea gratuit de Romtelecom. Singurul cost care revine clientului este un abonament lunar incepand de la doar 6,5 euro pe luna pentru fiecare camera instalata.

„BlueCam este o solutie la cheie pe care o oferim companiilor interesate sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor lor, fara a necesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatii software,” explica George Makowski, Director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Clientul poate accesa serviciul BlueCam prin intermediul unui portal dedicat care ii permite vizionarea si controlul fiecarei camere in parte. Accesabil la adresa www.bluecam.ro de pe un computer sau un telefon mobil, portalul permite, prin autentificare, urmarirea centralizata a tuturor echipamentelor instalate, impartite pe locatii.
Camerele video folosite asigura monitorizarea la cele mai inalte standarde.

Sunt destinate utilizarii in interior, ofera mobilitate Pan/Tilt controlabila de la distanta direct din portalul www.bluecam.ro si facilitati de detectare a miscarii si vedere pe timp de noapte chiar si in lipsa unei surse de lumina. Camerele utilizeaza optim banda de Internet, fiind produse special pentru solutiile de conectare oferite de Romtelecom Business Solutions.

This entry was posted in RomTelecom and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*