Orange reduce tarifele in roaming – voce si date

Orange anunta ca, incepand din 16 iunie, clientii sai vor beneficia de tarife mai mici pentru transferul de date in roaming in Uniunea Europeana. Clientii vor putea beneficia de noile optiuni Travel Data Monthly si Travel Data Daily, reunite sub denumirea Orange Travel Data.

Clientii care calatoresc in Uniunea Europeana si acceseaza frecvent internetul in roaming beneficiaza de tarife cu pana la 80% mai mici. Astfel, cu optiunea Travel Data Monthly clientii Orange pot alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB care costa 20 EUR, 40 EUR si respectiv 60 EUR pe luna.

Cu optiunea Travel Data Daily, cei care calatoresc in Uniunea Europeana primesc 60 MB de trafic inclus, valabil timp de o zi, cu 15 EUR. Travel Data Daily ofera clientilor Orange posibilitatea de a naviga pe internet la tarife mai mici cu peste 90% fata de cele standard.

Cu Favourite Countries, clientii Orange au tarife avantajoase pentru apelurile in roaming din tara favorita sau pentru apelurile internationale atunci cand suna din Romania catre tara favorita. Comparativ cu tarifele standard, optiunea ofera o reducere de pana la 74% pentru apelurile in roaming si de pana la 62% pentru apelurile internationale. Clientii pot alege una sau mai multe tari favorite din Uniunea Europeana, Elvetia, Moldova, China, Israel, Liban si Turcia.

Atat pentru clientii cu abonament, cat si pentru utilizatorii PrePay, Orange reduce tarifele standard pentru traficul de date in roaming: pentru retelele preferate tariful este de 4 EUR/MB, iar pentru celelalte retele din U.E. se aplica tariful de 5 EUR/MB

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*