echipamente 3G de la D-Link

D-Link a anunţat lansarea oficială a primei game de produse 3G.

1. Routerul 3G HSDPA myPocket DIR-457, echipament de dimensiuni reduse care oferă viteze de download de până la 3,6 Mbps. Cu designul foarte subţire şi cu o baterie ce oferă autonomie de aproximativ 2 ore când se transferă date, DIR-457 asigură confort maxim fie că îl utilizaţi în barcă, pe plajă sau la munte.

2. D-Link a prezentat şi o serie de adaptoare USB 3G HSDPA DWM-152 / HSUPA DWM-156. Acestea se ataşează unui computer şi permit conectarea la reţelele mobile broadband 3G pentru transfer de date, stream media sau trimitere de SMS-uri. Mai mult, adaptorul poate fi utilizat cu un router D-Link din seria DIR ce prezintă port USB şi se comportă ca un modem ce distribuie conexiunea de internet 3G între mai multe calculatoare şi alte dispozitive Wi-Fi.

3. Routerul DIR-412 este un router compact 3G care poate fi folosit acasă pe un serviciu broadband deja existent sau chiar în locaţii unde nu există deocamdată acces broadband, cum ar fi apartamentul dvs. de vacanţă. În plus, DIR-412 suportă WAN failover, ce asigură continuitatea conexiunii prin conectarea automată a utilizatorilor la reţeaua 3G dacă s-ar pierde conexiunea WAN.

de pe Market Watch

This entry was posted in Producatori and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*