iPhone 3G in Romania din 1 iulie?

Comunicat Orange


Orange si Apple au anuntat astazi ca noul model iPhone compatibil 3G va fi disponibil in Austria, Portugalia si Elvetia incepand cu 11 iulie, in Franta din 17 iulie, iar pe celelalte piete din Europa, Orientul Mijlociu si Africa ulterior, in cursul acestui an. Orange va incepe sa preia comenzile pentru iPhone in cursul acestei luni. iPhone combina trei produse intr-un singur terminal mic si usor: un telefon mobil revolutionar, un iPod cu ecran generos si cele mai bune aplicatii de acces internet si e-mail, motoare de cautare si harti concepute pentru telefonul mobil.

Retelele mobile Orange folosesc cele mai rapide tehnologii disponibile, cu viteze de pana la 7,2 Mbps. Datorita combinatiei dintre acoperirea extinsa EDGE, Wi-Fi, 3G si HSDPA, clientii nostri se pot bucura de internetul mobil oriunde s-ar afla. In plus, Orange va lansa o gama de noi servicii, tarife si beneficii pentru clientii iPhone.

iPhone va fi lansat in Austria, Portugalia si Elvetia pe 11 iulie si in Franta pe 17 iulie. Clientii Orange din Republica Dominicana, Egipt, Iordania, Luxemburg, Belgia, Polonia, Romania, Slovacia si din tarile africane vor putea achizitiona terminalul iPhone in cursul acestui an. Clientii vor putea sa solicite in avans terminalul de pe site-urile locale Orange, dar iPhone va fi disponibil si in multe dintre cele 6.500 de magazine proprii Orange.

O barfa mica zice ca in Romania se va intampla pe 1 iulie. Vom trai si vom vedea… Si sa vedem daca tot la 199$ intra sau o sa avem preturi speciale…

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*