facturi platite online si la Romtelecom

Clienţii Romtelecom cu acces la Internet îşi pot plăti de astăzi factura online, folosind aplicaţia de plăţi online a companiei, şi pot câştiga un televizor.

Această facilitate este disponibilă gratuit pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoană fizică cu un cont în aplicaţia MyAccount. Plata, pentru care nu se percepe niciun comision, se poate efectua cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu Romtelecom colaborează cu GECAD ePayment.

Un cont MyAccount se poate crea în câteva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului şi al unei adrese de e-mail valide. După logare, MyAccount oferă şi alte facilităţi pe lângă plata online, precum: vizualizarea gratuită a ultimelor 6 facturi, lista detaliată a apelurilor, situaţia plăţilor sau a traficului înregistrat pentru Clicknet mobil, în cazul în care clientul beneficiază şi de acest serviciu.

Până la data de 15 martie 2010 toţi clienţii persoane fizice cu cont activ MyAccount care beneficiază de cel puţin unul dintre serviciile pe bază de abonament oferite de Romtelecom (telefonie fixă, internet, televiziune digitală) vor fi înscrişi automat la o tombolă în urma căreia vor fi oferite ca premii 20 de televizoare LCD Samsung 26R81

Aici ar trebui intrat, din pacate se pare ca feedback-ul a fost prea rapid, site-ul nu functioneaza. Pentru moment nu poti nici sa te inregistrezi, nici sa vezi mai multe informatii.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.

This entry was posted in RomTelecom and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*