Lumea noastra esti tu

Cosmote Romania a schimbat sloganul de la “Alaturi de tine” la “Lumea noastra esti tu”. Totul impreuna cu o noua campanie de imagine, orientata si inspirata de lumea reprezentata de clientii sai.

“Noua campanie de brand îşi propune să ducă mai departe abordarea noastră din anii trecuţi şi să consolideze şi mai mult relaţia noastră emoţională cu consumatorii, care duce la loialitate emoţională. Noul slogan se adresează în egală măsură angajatilor şi clienţilor, în timp ce continuă să împărtăşească alături de aceştia experienţele reale ale vieţii de zi cu zi. De când s-a lansat pe piaţa româneasca, Cosmote a înregistrat o creştere constantă în ceea ce priveşte toţi indicatorii de brand şi sperăm ca vom continua sa fim prima alegere în materie de servicii de comunicaţii mobile în rândul românilor”

Costas Kapetanopoulos, Marketing & Communication Director Cosmote Romania

“Mesajele noastre de comunicare cheie vor continua să urmărească îmbunătăţirea calităţii serviciilor noastre, produsele şi serviciile, precum şi acoperirea, în timp ce adăugăm nota personală atăt de importantă pentru fiecare dintre noi în această perioadă. În vremuri în care suntem asaltaţi de mesaje prin care se urmăreşte vânzarea unor produse şi servicii ale unor companii diverse, să auzi că o companie îţi spune “sunt aici pentru tine” şi face ceea ce spune – face diferenţa.
Sloganul nostru anterior, care de asemenea a fost unul emoţional, a pavat drumul către o abordare holistică a comunicării şi către o percepţie globală ca un grup care îşi foloseşte toate resursele în beneficiul clienţilor săi”

Dana Bursuc, Senior Marketing Communication Manager Cosmote România.

Lumea noastra esti tu - Noul slogan Cosmote

Lumea noastra esti tu – Noul slogan Cosmote

This entry was posted in Cosmote and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*