Orange iti canta in asteptare

Orange lanseaza in premiera in Romania un serviciu care ofera clientilor sai posibilitatea de a-si personaliza tonurile de asteptare pe care le aud cei care ii apeleaza.

Tonurile de asteptare sunt fragmente originale de melodii sau alte sunete, insotite de tonul standard, pe care le asculta cei care apeleaza, in timp ce asteapta sa li se raspunda la telefon.

Serviciul permite un grad inalt de personalizare a tonurilor, care pot fi setate sa fie auzite in functie de apelant sau de un anumit moment al zilei. De exemplu, un client Orange poate alege un ton de asteptare pentru prieteni si un ton distinct pentru familie sau poate activa mai multe tonuri de asteptare pentru acelasi apelant si poate alege intervalele de timp in care acestea vor fi ascultate de cei care il suna.

Un client Orange poate achizitiona pana la 15 tonuri pe care le poate pastra in albumul personal si seta oricand din momentul in care le-a cumparat. Serviciul Tonuri de asteptare este compatibil cu orice model de telefonul mobil. Tariful lunar pentru utlizarea serviciului este 0,25 euro, iar in prima luna acesta este gratuit.

Pasii pentru activarea serviciului si setarea Tonurilor de asteptare sunt urmatorii:

– activarea serviciului Tonuri de asteptare prin Self Care (*100#), prin sectiunea Web Care din pagina www.orange.ro sau prin apel la Serviciul Clienti;
– cumpararea unui Ton de asteptare din catalogul accesibil in portalul wap Orange World, prin apel la 343 (0,03 EUR/min.) sau prin mesaj scris trimis la 342;
– setarea Tonurilor de asteptare prin intermediul portalului Orange World sau prin apel la 343.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*