Orange a lansat un portal de video sharing

Orange Romania a lansat astazi un nou serviciu, si anume un serviciu de video sharing. Numele ales? Share Box. Cam “de grup”, daca ne luam dupa nume.
Site-ul e simplu, clasic Orange, iar upload-ul se poate face de pe internet sau de pe telefonul mobil.

Pentru a putea incarca imagini in Serviciu prin intermediul telefonului mobil, clientii Orange trebuie sa fie titulari de abonament sau utilizatori de cartela PrePay si sa detina un telefon compatibil cu serviciile Wap si Mesaje Multimedia, iar pentru a vizualiza videoclipurile din Orange World telefonul trebuie sa fie compatibil si cu serviciul streaming si sa aiba setarile corecte pentru aceste servicii, detalii pe www.orange.ro.

(…)

Serviciul permite Utilizatorilor sa publice online, prin intermediul site-ului de internet sau prin trimiterea unui MMS, imagini si/sau videoclipuri produse de catre ei, pentru a putea fi vizionate de catre public, la cerere, prin intermediul Serviciului, fie pe site-ul internet, fie pe site-ul wap. Pentru a putea face acest lucru fiecarui utilizator ii va fi atribuit un spatiu personal unde va putea incarca materialele al caror autor si producator este.

Astfel, fiecare material va fi stocat intr-un spatiu personal, gazduit pe serverele Orange Romania.

Trebuie mentionat ca Serviciul nu are ca functie sau finalitate schimbarea de fisiere intre Utilizatori. Unica sa finalitate este de a permite Utilizatorilor sa faca publice materialele pentru care detin toate drepturile de proprietate intelectuala.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*