jocuri mobile online cu abonament de la Vodafone

Vodafone Romania anunta extinderea ofertei de jocuri in portalul mobil Vodafone live! cu un nou serviciu numit Jocuri online. In noua sectiune din portal, clientii Vodafone vor gasi jocuri cu care se pot delecta direct pe telefonul mobil in Vodafone live!, fara sa fie necesara descarcarea jocului pe telefon.

Clientii Vodafone pot incerca gratuit jocurile online timp de o luna. Dupa perioada promotionala, utilizatorii pot opta pentru tariful zilnic de 0,99 Euro (fara TVA) sau pentru pachetul lunar de 2 Euro (fara TVA), pentru a beneficia de acces nelimitat la toate jocurile din aceasta sectiune.

Jocurile online disponibile in Vodafone live! acopera o paleta larga de preferinte, printre acestea numarandu-se Sudoku, Spanzuratoarea, X si 0, Nave, Poker, Vaci si tauri, Puzzle, Black Jack, Sah si, in curand,Table si jocuri multiplayer, ce ofera posibilitatea de a socializa si de a concura cu alti jucatori in timp real.

Serviciul de jocuri online este disponibil atat abonatilor, cat si utilizatorilor Cartelei Vodafone, prin serviciul Vodafone Internet pe mobil, care poate fi activat prin apel gratuit la *147#.

Jocurile online completeaza oferta de jocuri java deja disponibila in Vodafone live! Peste 1.000 de jocuri de la cei mai mari furnizori precum Gameloft, EA, Glu , Arcade etc pot fi in prezent descarcate pe telefonul mobil de catre clientii Vodafone.

This entry was posted in Vodafone and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*