reducere pentru abonamentele de date Orange

Orange a lansat un nou plan tarifar pentru serviciile de date, care poate fi achizitionat doar prin intermediul magazinului online al companiei. Abonamentul promovat de Orange, denumit Internet Unlimited Start Plus, include un o limita lunara de trafic de 2,5 GB si are un cost de 10 euro pe luna (fara TVA).

Utilizatorii care achizitioneaza acest tip de abonament fac o economie de 7 euro pe luna decat in cazul in care ar achizitiona planul tarifar Internet Unlimited Start dintr-un magazin clasic.

Abonamentul Internet Unlimited Start are un tarif lunar de 10 euro, dar limita de trafic este mai mica, de 1,5 GB. Campania este valabila pana pe data de 15 ianuarie 2009.

“Avand in vedere ca in general clientii interesati de oferta de date si laptopuri sunt persoane familiarizate cu mediul online, am dorit sa le punem la dispozitie posibilitatea achizitionarii acestui tip de produse si direct de pe internet prin intermediul magazinului nostru virtual Orange Web Shop. Suntem convinsi ca facilitatea cumpararii online a abonamentelor de date va impulsiona si mai mult vanzarile de pachete Internet Unlimited, care au o evolutie excelenta, respectiv o crestere cu 147% in ultimele trei luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Andreea Belenes, Online Division Manager Orange Romania.

Orange a avut la finele lunii septembrie a acestui an 1,1 milioane de utilizatori pentru serviciile de date mobile. Aceasta cifra include utilizatorii de carduri de date, dar si clientii care acceseaza internetul de pe mobil.

Conform unei statistici prezentate recent de Comisia Europeana, circa 4 romani din 100 folosesc internetul de pe telefonul mobil, mai putin decat media obtinuta la nivelul celor 27 de tari membre ale UE.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*