Vodafone are oferta comuna cu Boom TV

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a intrat pe piata serviciilor 4-play printr-o oferta comuna cu operatorul platformei de televiziune prin satelit Boom TV, acoperind astfel segmentul pe care celalalt mare operator de telefonie mobila, Orange, a anuntat ca il vizeaza.”Confirmam existenta unui parteneriat Vodafone Romania – Boom, pentru o oferta comuna de servicii de telecomunicatii si divertisment. In momentul de fata, este un proiect pilot, prin care vrem sa testam interesul pietei pentru pachetele noastre, care contin servicii de telefonie fixa si internet mobil de la Vodafone si televiziune digitala de la Boom”, a declarat pentru Business Standard Lidia Solomon, director of Corporate Communication la Vodafone Romania.

Vodafone si-a extins treptat portofoliul de servicii, de la telefonie mobila la internet, telefonie fixa si servicii TV.Oferta comuna Vodafone – Boom, lansata in 18 august, include telefonie fixa, acces mobil la internet in banda larga si televiziune digitala. Vodafone are astfel, in acest moment, pe piata o oferta completa de servicii care include telefonie mobila, fixa, internet si televiziune. Potrivit reprezentantului Vodafone, oferta este disponibila, in prezent, in judetele Prahova, Giurgiu si Calarasi. “In functie de apetitul clientilor pentru serviciile noastre comune, vom decide pasii urmatori ai parteneriatului Vodafone Romania – Boom”, a mai spus Lidia Solomon.

via

Distractiv e ca in martie Liliana Solomon se declara in mod clar impotriva ideii de 4play, declarand, printre altele:

Vodafone nu este interesat de o asociere cu un alt operator, in vederea oferirii de servicii 4play, asa cum a procedat Orange cu UPC Romania sau Romtelecom cu Cosmote. “Nu avem niciun parteneriat de acest gen. Ofertele 4play nu au avut succes in niciuna dintre tarile din vestul Europei. Daca acest concept se va dovedi viabil, ne vom adapta, insa, acum, noi consideram ofertele de tip bundle ca nefiind un model viabil”, a explicat Liliana Solomon.

This entry was posted in Vodafone and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to "Vodafone are oferta comuna cu Boom TV"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*