a mai trecut o saptamana

Si ne bucuram de asta. Mai ales ca in etapa a doua am inceput sa adaugam salata, varza si ardeii. Si din cand in cand rosia. Si cateva alune prajite la 2 zile. Si niste zmeura congelata tot din cand in cand.

Am continuat amandoi sa slabim. Eu am reusit sa ajung la -6 kg fata de momentul in care am inceput dieta. Ceea ce-i bine. 3 saptamani, 6 kg, asta inseamna 2kg pe saptamana. Tinand cont ca mai tinem cura inca 4 saptamani si un pic, ar insemna teoretic inca maxim 8kg. Insa nu se va intampla asta, pentru ca in etapele 3 si 4 slabesti mai putin. Iar eu, daca ajung la greutatea dorita (inca vreo 5kg), ma opresc orice ar fi.

In ultima saptamana, in afara de retetele anterioare nu am mancat decat combinatii ale lor. Pentru dimineata a ramas oul, cu niste salam si cascaval, asa cum oricum mancam inainte de inceperea dietei, numai ca atunci mancam si paine. La pranz ori o salata, ori niste carne cu varza calita, ori…Variante sunt.

Sper totusi pana la sfarsitul curei de slabire sa adaug mai multe retete. Oricum pastrez blogul activ si dupa terminarea curei, deci veti gasi mereu retete speciale pentru dieta. Si informatii despre evolutia “post dieta de slabire Atkins” :)

Concluzia? Totul merge bine. Pana acum nu regretam deloc dieta :)

Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail

2 thoughts on “a mai trecut o saptamana

  1. Am inceput cura pe 13 ianuarie , aveam 89 kg, iar acum am ajuns la 83kg. Recunosc ca am calcat stramb de 2 ori si culmea nu la sfarsit de saptamana cand poftele sunt la maxim si apar tot felul de tentatii. Activitatea fizica nu am folosit-o momentan , doar mersul pe jos dimineata si seara in drum spre munca (cca 1ora adunat ). Site este foarte bun , chiar nu gaseam nimic despre dieta atkins ( felicit creatorii acestui site !!!!!) ,pentru alte persoane recomand cu mare incredere.
    Felicitari in continuare si sunt cu ochii pe voi. Bafta

  2. Multumim mult! Si iti dorim mult succes in continuare.
    Ar mai trebui totusi si un pic sport, pentru ca se cam “inmoaie” muschii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>