In etapa 2 avem voie, dupa cum stiti, ardei si salata. Daca adaugam si alimentele permise deja din etapa 1, avem o gramada de ingrediente pentru o salata. O salata care poate fi o combinatie intre salata bulgareasca, o bucata din salata Cesar si altele.
Deci, sa va spun ce salata am facut noi ieri pentru 3 portii:
1 castravete de vreo 15cm, taiat intai in 4 pe lungime si apoi in bucatele mici de 0.5-1cm
2 ardei verzi medii, taiati felii si apoi bucatele mici
1 salata medie taiata in bucati cat mai mici, depinde de gustul vostru
2 oua fierte taiate la fel
1 piept de pui (am folosit un piept dintr-un pui “pe sticla” facut acum cateva zile) sau bucati de muschi file taiat in bucati mici
150 g branza sarata (sau feta, depinde de gust), taiata in cubulete mici
100 g branza de capra, taiata in cubulete mici
(se pot pune si masline, dupa gust; noi am uitat aseara)
daca vreti, puteti pune si o rosie, taiata tot cubulet.
Sare, putin ulei, niste zeama de lamaie sau otet de modena.
Amestecati bine si gata, e yummy!
Pofta buna!
Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail
M-ai bulversat ! Spui ca e o reteta pt. etp. a2a ,dar rosii si lamaie ai voie in etp. 3.Nu am inteles eu bine?