dupa 11 zile de site

am realizat ca exista multa lume care vrea sa afle informatii despre aceasta dieta, despre cum sa slabeasca usor pana in 20 de kg in 2 luni.

De cand a fost introdus in trafic.ro, site-ul a inregistrat 406 vizitatori si a ajuns pe prima pagina in Google la cautarea dupa “dieta atkins”, in conditiile in care nu a fost promovat pe bloguri.

Un minus pe care il are site-ul este ca lumea nu comenteaza. In acest moment sunt 12 comentarii la 37 de posturi. Daca stau totusi sa ma gandesc, nu e un domeniu in care lumea e tentata sa comenteze, ci doar sa foloseasca informatia.

Daca aveti vreo idee de ce sa modific pe site, ce informatii v-ar interesa, ce sa adaug, ce sa schimb, nu ezitati sa-mi spuneti!

Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail

14 thoughts on “dupa 11 zile de site

  1. facem tot posibilul :)
    deocamdata am pus doar ce am mancat, dar o sa mai adaugam in mod sigur pana la sfarsitul dietei cat mai multe.
    multumesc pentru feedback, iana!

  2. Imi place site-ul tau. L-am gasit pe google – nu mai stiu exact ce cuvant cheie.

    Eu sunt la a-2-a dieta de acest fel. Anul trecut am slabit din Ianurie pana in Martie aproape 20kg pe care pana acum le-am pus la loc (de fapt 25).

    Acum am inceput din nou si sper sa fie de success mentinerea pentru ca slabitul merge ok folosind acesta dieta.

    Multa bafta!

  3. Daniel, ma bucur ca iti place site-ul. Sper sa-ti fie si de folos… Si poate ne dai si tu alte idei de retete, pareri, etc.

    Parerea mea este ca nu e bine sa tii de prea multe ori aceasta dieta, ci, dupa ce ai slabit sa incerci sa o mentii. Aici e secretul. Sunt convins ca dupa ce o sa opresc dieta o sa ma ingras cateva kg la loc, dar daca nu am grija de ce mananc apoi, nu vreau sa ajung din nou de unde am plecat.

    Ideea e ca, dupa ce termini cura, sa urmaresti (o perioada) zilnic ce si cum mananci, pentru a-ti da seama ce te ingrasa si ce nu…

    Oricum, multa bafta si tie!

  4. Salut! banuiesc ca ar trebui sa postezi un model de reteta pe zile, mai ales pentru primele 2 saptamani, si pornind de la asa ceva sa se extinda cu modele, cu alimentele care se pot inlocui si cu ce se pot inlocui! eu in momentuld e fata cauta retete pentru primele doua saptamani, avand nevoie sa dau jos cam 10-14 kilo! daca ai vreo reteta e binevenita! cuvantul de cautare de pe google a fost eliminarea carbohidratilor! :)

  5. Marius, vezi la jurnal zilnic. Mai ales in primele 2 saptamani scriam ce mancam…
    Oricum o sa ma gandesc si la alte variante …

    super tare :))

  6. Salut! dupa ce am scris comentul am facut sapaturi pe net, am gasit un site misto in care erau trecute valorile calorice la o gramada de alimente, o sa il scriu dupa ce ajung de la munca acasa, ca e salvat in bookmarks! Azi e ste prima zi de “dieta” sa zic asa cu toate ca am inceput-o ieri, dar ieri a fost recuperare dupa cheful de sambata! :P deci nu se pune! :D eu am dat jos pana acuma din ianuarie vreo 8 kilograme, doar injumatatind portia de mancare ce o aveam atunci (ex: daca inainte mancam 4 felii de paine,am ajuns la 2 apoi la 1) si am inceput sa stagnez in greutate (88kg), si de asta m-am decis sa trec la “Atkinson” :P

  7. bai mie sincer imi place siteu ca si eu vreau sa ma apuc si e mai bine sa ai la cineva sa te uiti, sa admiri ca a reusit :)). te ambitioneaza

  8. o mica intrebare: Din experientza ta cu oamenii, cam cat poate slabi o persoana de 60 de kg (efort fizic: usor activ) dupa ce termina dieta. Merci pt tot :D

  9. poi.. in primul rand inaintea a ce contin articolele din acest site conteaza imaginea… aici vad doar alb si atat, trebuie per ansamblu sa nu arate nici prea copilaresc site-ul nici prea formal (va puteti inspira din site-urile revistelor) dupa ce rezolvati cu imaginea site-ului care ar conta cam 50% pt. ca asta retine prima oara un om ar mai fi rapiditatea si transparenta cu care poti gasi un articol care aici lipseste cu desavarsire. dupa ce rezolvarti cu astea daca va sunt de folos sfaturile mai revin cu ce ar urma, o zi buna.

  10. Salut, am gasit siteul acesta cu nr de calorii/100g la fiecare aliment. Pe mine ma ajuta foarte mult. Eu abia ce am terminat perioada de inductie, am prelungit-o de fapt cu cateva zile, dar am slabit 4kg. Nu sunt supraponderala, am 1.58 inaltime si de la 52 de kg am ajuns la 48. Am slabit destul de mult din cate imi dau seama pentru aceasta perioada, dar am si mancat destul de putin, o masa, maxim 2 pe zi, dar destul de mari,bogate in carne si branza mai putin castravete- nu ma prea omor dupa legume oricum.
    Nu am indoieli ca am sa renunt la dieta, insa sunt sigura ca dupa ce o voi termina nu voi readuce zaharurile si fainoasele in regim, pentru ca imi este foarte dor de ele.Nu sunt genul care mananca foaaarte mutle dulciuri dar o data de 2 ori pe saptamana ma bucuram de o gogoasa cu ciocolata, cat despre fainoase sunt o mare iubitoare de paste si cartofi (copti la cuptor sau prajiti),prin urmare mai gateam asa ceva,cel putin in weekend. Este vreo sansa sa nu adun la loc ce am slabit daca tin corect toata cura (inclusiv mentinerea greutatii) si adaug putin cate putin dulciurile si fainoasele?
    Pana acum am mancat doar bomboane solano, singura bucurie dulce pe care mi-am putut permite-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>